• 瀏覽: 3,427
  • 回覆: 16
其實最好25歲就開始,但我估大多數人去到30歲見到有眼紋、蘋果肌鬆弛先識驚,到時就要哂更多錢同時間去保養,仲要唔一定保養到。但如果可以25歲做好d保養,有能力既話就買中高價既護膚品,佢地做得咁大有原因,成分同效果真係好過人地幾倍,與其用1個差既product10次,不如用1個好既product 1次...

打好肌底,之後保養既道路都會行得舒服d!

但我聽過中高價牌子D錢去哂賣廣告!!
所以情願揀少廣告但有心做好產品嘅小眾牌子

護膚品唔洗買太貴
keep住去做醫美做機保濕就一定已經keep得好過人

引用:
原帖由 Woafle 於 2022-12-2 16:29 發表
但我聽過中高價牌子D錢去哂賣廣告!!
所以情願揀少廣告但有心做好產品嘅小眾牌子
代言人要賺錢架嘛lol 用開邊隻好

引用:
原帖由 秋天加加速水樽 於 2022-12-2 18:44 發表
護膚品唔洗買太貴
keep住去做醫美做機保濕就一定已經keep得好過人
做咩機最好?

mtm eye mask同eye cream仲有保濕mask都推~用左好多年
 你去online store買多數都有一堆travel size送, 有埋送貨

引用:
原帖由 niko12 於 2022-12-5 16:32 發表

做咩機最好?
唔洗諗,保濕最有效一定係打針, 如果接受唔到打針或者做mesogun都有送

引用:
原帖由 holiday_mode 於 2022-12-5 17:18 發表
 mtm eye mask同eye cream仲有保濕mask都推~用左好多年
 你去online store買多數都有一堆travel size送, 有埋送貨
之前覺得mtm好貴, 但睇佢online store又唔係咁貴 仲有冇其他係必買

真!!! 做treatment都好重要!!!

女人要一世做保養
去同學會比人後生好緊要
THEMAGE ULTHERA 高級版水光針 

愈細開始就愈好, skincare只是延遲衰老

我覺得25歲就要開始保養啦

引用:
原帖由 高雅的火花 於 2022-12-9 12:22 發表
女人要一世做保養
去同學會比人後生好緊要
THEMAGE ULTHERA 高級版水光針 
THEMAGE ULTHERA呢啲好似好貴

引用:
原帖由 komadison6 於 2022-12-12 18:15 發表

THEMAGE ULTHERA呢啲好似好貴
韓國唔貴

講得岩丫😢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]