• 瀏覽: 17,546
  • 回覆: 57
因為呢幾日凍,所以我就買左個廁板暖墊,有啲毛毛,有左佢就算坐低去廁所都唔會好凍。

但點知,屋企嘅男人都唔知係唔係唔識去廁所,痾個尿都可以痾到成個廁所板都濕晒,阿仔細個就唔話佢,但係連老公都係咁樣!

平時冇用廁板暖墊都唔緊要,用水沖下先番個廁所就可以。但喺而家墊左廁板暖墊,佢地痾到張暖墊濕左,就好難乾,仲要有時候坐上去之前,都未發現到張墊係濕嘅,去到坐落去感覺到張墊凍冰冰果刻先知道。到底佢明唔明女人冬天去廁所要坐落個馬桶要幾大嘅勇氣!

除左濕之外,仲搞到廁所勁大尿味!我都唔明,廁所咁大個窿,點解都可以痾到個廁板周圍都係!仲要次次洗廁所都係我洗... 明明屋企大家都有份,係唔係當去緊出面啲公廁呀!

整個靶比佢用啦

冬天都唔想去廁所啦

最重要係坐落去要坐到暖為止~~咁就冇事~~

買個智能廁板啦, 萬多D, 爽YY.

引用:
原帖由 掃地工人 於 2022-12-2 11:02 發表
因為呢幾日凍,所以我就買左個廁板暖墊,有啲毛毛,有左佢就算坐低去廁所都唔會好凍。

但點知,屋企嘅男人都唔知係唔係唔識去廁所,痾個尿都可以痾到成個廁所板都濕晒,阿仔細個就唔話佢,但係連老公都係咁樣!

平時冇用廁板暖墊都唔緊要,用水沖下先番個廁所就可以。但喺而家墊左廁板暖墊,佢地痾到張暖墊濕左,就好難乾,仲要有時候坐上去之前,都未發現到張墊係濕嘅,去到坐落去感覺到張墊凍冰冰果刻先知道。到底 ...
點解唔改踎厠

引用:
原帖由 MANDELING 於 2022-12-2 15:04 發表
冬天都唔想去廁所啦
坐無影櫈疴屎

用大陸d踎廁。

引用:

平時冇用廁板暖墊都唔緊要,用水沖下先番個廁所就可以。但喺而家墊左廁板暖墊,佢地痾到張暖墊濕左,就好難乾,仲要有時候坐上去之前,都未發現到張墊係濕嘅,去到坐落去感覺到張墊凍冰冰果刻先知道。到底 ...
日本偉大發明 廁所板 仲有洗屎忽 洗西功能

廁所板保溫

呢機日唔算凍啦,當件去哈爾濱先好笑

引用:

呢塊墊要日日洗㗎,有時滴落啲尿好難聞?

引用:
原帖由 pc999 於 2022-12-2 15:30 發表
買個智能廁板啦, 萬多D, 爽YY.
呢個最好辦法,使萬幾蚊好正。

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2022-12-3 00:18 發表

坐無影櫈疴屎
冇意義啦好唔舒服㗎

引用:
原帖由 alexwong1 於 2022-12-3 10:55 發表
呢機日唔算凍啦,當件去哈爾濱先好笑
個啲地方凍到零下10幾度

所以練習馬步唔係冇用架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]