• 瀏覽: 21,484
  • 回覆: 60
女朋友本身係怕凍嘅人,手腳容易冰冷果啲。
唔知點解佢真好鍾意攝佢隻手入我件衫入面取暖,又唔諗下佢自己隻手凍冰冰,被佢掂一掂真係本身唔凍都被佢搞到好凍,雖然我個身又真係好暖,但我都怕凍㗎!每次佢咁樣做我又會燥左,佢仲會笑笑口咁望著我話好暖...
有冇方法可以令女朋友唔好成日攝隻手入嚟?

引用:
原帖由 恐孵子 於 2022-12-1 13:09 發表
唔知點解佢真好鍾意攝佢隻手入我件衫入面取暖,又唔諗下佢自己隻手凍冰冰,被佢掂一掂真係本身唔凍都被佢搞到好凍,雖然我個身又真係好暖,但我都怕凍㗎!每次佢咁樣做我又會燥左,佢仲會笑笑口咁望著我話好暖...
叫你女友攝隻手入我褲袋就唔會再攪你架啦

樓主搵隻男人攝囉男人手通常暖D

伸入揸袋,冰火可以

引用:
原帖由 恐孵子 於 2022-12-1 13:09 發表
你個有J女友真麻煩

攝入代取暖

每個人嘅體質唔一樣

好攝唔攝攝衫罅🤷‍♂️

某程度黎講都幾Q

叫佢搵過第條仔攝

引用:
原帖由 淨骨頭 於 2022-12-1 13:25 發表

叫你女友攝隻手入我褲袋就唔會再攪你架啦
你又攝番佢「女友」褲袋

叫基佬全唔好隊隻手落去你個菊花,,,你個菊花都好大。

寒冰掌 VS大鵰鳥

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-12-1 17:15 發表

你又攝番佢「女友」褲袋
心口暖啲

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-12-1 15:45 發表

你個有J女友真麻煩
有J女友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]