• 瀏覽: 5,311
  • 回覆: 35
仲係20幾歲嗰陣塊臉肥都依然可以話自己baby fat,家下到咗三字頭都唔好意思再話自己係baby fat…好羨慕啲有肉地都係面尖尖嘅女仔,一望落去個印象差好遠,我冇其他人咁多錢俾幾千蚊做treatment,仲有咩辦法瘦臉?

我天生包包面 簡直係身同感 瘦左塊面都咁圓

脈衝光溶脂好啲啦!

有機會係水腫啫, 去按摩下面上穴位已經有瘦臉功效, 定期去按又可以排毒, 好過要打針食藥先瘦到

引用:
原帖由 高雅的火花 於 2022-12-1 16:00 發表
脈衝光溶脂好啲啦!
咩都唔知就脈衝光溶脂?

引用:
原帖由 sarasiusa 於 2022-12-1 14:21 發表
身邊嘅人會安慰我話臉圓就睇落後生啲,講真ㄚ,有得揀我會揀睇落大啲,有瓜子臉

引用:
原帖由 高雅的火花 於 2022-12-1 16:00 發表
脈衝光溶脂好啲啦!
係邊款?

引用:
原帖由 sinszeccy 於 2022-12-1 17:02 發表
有機會係水腫啫, 去按摩下面上穴位已經有瘦臉功效, 定期去按又可以排毒, 好過要打針食藥先瘦到
我應該就係肥腫不分,未至於肥,但絕對唔瘦。你去按摩都係去美容院?咁咪要買package囉?

ACCUSCULPT

引用:
原帖由 cherylblue 於 2022-12-2 10:17 發表

係邊款?
ACCUSCULPT

引用:
原帖由 cherylblue 於 2022-12-2 10:18 發表

我應該就係肥腫不分,未至於肥,但絕對唔瘦。你去按摩都係去美容院?咁咪要買package囉?
我單次俾唔係買package啊, 詩x個粉晶面部舒解療程唔貴, 我第一次做完立即睇到分別, 輪廓提升左, 塊面鬆弛位都有緊緻返, 打後我都繼續做多3次, 而家真係冇咁大面, 膚色都均勻過以前, 房入面係天然粉晶床, 環境好舒服好靚!

引用:
原帖由 sarasiusa 於 2022-12-1 14:21 發表
我由細都大 都係面圓 但身瘦

吾好去打針呀, 打完又痛又要keep住吾停得, 又要等佢恢復

引用:
原帖由 sinszeccy 於 2022-12-5 10:02 發表

我單次俾唔係買package啊, 詩x個粉晶面部舒解療程唔貴, 我第一次做完立即睇到分別, 輪廓提升左, 塊面鬆弛位都有緊緻返, 打後我都繼續做多3次, 而家真係冇咁大面, 膚色都均勻過以前, 房入面係天然粉晶床, 環境好舒服好靚!
每次上去做先俾錢幾好bor,做幾耐啊?how much?

引用:
原帖由 Amyleung 於 2022-12-5 17:22 發表
吾好去打針呀, 打完又痛又要keep住吾停得, 又要等佢恢復
我擔心打針有第一次就番唔倒轉頭,越打越膠

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]