• 瀏覽: 5,044
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
屋企現金流不足 父親退左位 父系家人都退休 得我媽工作 唔夠錢洗要出去返pt 兼顧進修 體育 頂得好辛苦 好想遇到一個愛我ge女仔(太太able)每日係旁邊支持我 理解我 包容我ge所有 過着唔生小孩ge二人世界 長久生活落去

即係食軟飯

世界圍住你轉?

你搵緊果個係你阿媽,女人係要照顧同保護,並唔想做你阿媽

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-30 10:28 發表
細個冇乜比老母湊過

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-29 21:42 發表
屋企現金流不足 父親退左位 父系家人都退休 得我媽工作 唔夠錢洗要出去返pt 兼顧進修 體育 頂得好辛苦 好想遇到一個愛我ge女仔(太太able)每日係旁邊支持我 理解我 包容我ge所有 過着唔生小孩ge二人世界 長久生活落去
自私到得人驚!

唔該 唔好害啲女仔

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-30 13:34 發表

細個冇乜比老母湊過
缺乏母愛 所以鐘意姐姐

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-29 21:42 發表
男兒當自強

窮唔好拍拖啦

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-11-30 15:31 發表
窮唔好拍拖啦
我冇拍拖

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-30 10:28 發表
屋企不嬲都係我媽照顧我爸 乜都我媽幫佢搞掂

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-30 15:49 發表

屋企不嬲都係我媽照顧我爸 乜都我媽幫佢搞掂
你咁要求就好難搵到女友或老婆的了,你唔識煮飯做家務邊個願意一個女人做晒?大家分擔你做既成數重要比女人多先有機會留得住老婆,呢個就係現實

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-30 16:11 發表

你咁要求就好難搵到女友或老婆的了,你唔識煮飯做家務邊個願意一個女人做晒?大家分擔你做既成數重要比女人多先有機會留得住老婆,呢個就係現實
我不嬲都識煮野食

唔通男仔就唔值得比人重視咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]