• 瀏覽: 3,428
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
雖然我得30幾歲,但我見到自己啲眼紋同埋個眼袋突哂出黎
仲有抬頭紋,唔講以為自己40幾歲。影相果陣最明顯
之前都試過好多brands products 一係唔太work,一係個效果都唔持久。
諗緊係咪要去做醫美…研究咗thermage, 但第一次做又有點驚

thermage想做好耐,草緊$$$

我有去做過thermage丫
眼位皮膚薄D比較敏感,做果陣都真係幾有feel 

thermage好多人話有效既

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2022-11-29 22:40 發表
有feel即係好痛?

係貴啫! 無咩好驚

引用:
原帖由 lokchan58 於 2022-12-1 14:26 發表

有feel即係好痛?
冇想像中甘痛嘅, 係塊面都有feel到少少熱熱地,
但醫生會搽麻醉膏, 而且都好細心, 皮膚薄嘅位都會提醒你等你有心理準備咁~

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2022-11-29 22:40 發表
我都覺得有feels, 但係未至於痛, 做完幾個月都明顯見到自己皮膚靚左

引用:
原帖由 ccat13308 於 2022-12-1 18:24 發表

我都覺得有feels, 但係未至於痛, 做完幾個月都明顯見到自己皮膚靚左
咁你做完work 唔work阿,keep到幾耐?  
我最驚做完無效果

我都覺得幾 Work丫~
果陣做完thermage覺得效果最出就係隻眼
做完無耐已經無左個眼肚~ 好神奇~
加上面個輪廓都有拉緊左+firm左
最重要係啲眼紋同抬頭紋淺左好多
老公話我後生左
我都keep到差不多有1年鬆啲

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2022-12-1 23:26 發表
我都覺得幾 Work丫~
果陣做完thermage覺得效果最出就係隻眼
做完無耐已經無左個眼肚~ 好神奇~
加上面個輪廓都有拉緊左+firm左
最重要係啲眼紋同抬頭紋淺左好多
老公話我後生左
我都keep到差不多有1年鬆啲
想問下你邊到做? 係咪醫生做㗎?

引用:
原帖由 lokchan58 於 2022-12-2 01:16 發表

想問下你邊到做? 係咪醫生做㗎?
我係黎姿果間Cosxxx到做 由頭到尾都係醫生做
同埋我個醫生幾細心講得幾詳細 所以我做果陣都好安心~

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-12-1 16:33 發表
係貴啫! 無咩好驚
邊間冇咁貴? 太貴好難affrod

引用:
原帖由 1123dorisli 於 2022-12-2 08:39 PM 發表

邊間冇咁貴? 太貴好難affrod
我覺得正貨機, 間間價錢都差不多, 係治療師同醫生做分別d

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]