• 瀏覽: 2,136
  • 回覆: 17
終於都決定打針了!本身好凹,打左 sculptra,個型順眼左,講唔出係咩大分別,係覺得眼神柔和左

有冇同路人分享下,隔幾耐再去補針?

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-11-26 12:49 發表
終於都決定打針了!本身好凹,打左 sculptra,個型順眼左,講唔出係咩大分別,係覺得眼神柔和左

面形瘦? 面頰凹陷?
打幾個部位? 用了幾針?
間隔6周要再打嗎?。

引用:
原帖由 ginger.333 於 2022-11-26 13:42 發表

面形瘦? 面頰凹陷?
打幾個部位? 用了幾針?
間隔6周要再打嗎?。
面有肉,係太陽穴凹,打左一瓶 sculptra, 醫生話個零月後,有需要再打第二支

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-11-26 12:49 發表

想知你搵左邊個醫生打

TST DR CHUNG

諮詢完,覺得佢講野簡單直接,收費亦合理,又唔會推我做其他野

scuptra打完會唔會好腫

引用:
原帖由 karencatty 於 2022-11-28 19:03 發表
scuptra打完會唔會好腫
冇,剛打完係最好睇

幾多錢一針?

引用:
原帖由 penyleungng 於 2022-11-29 19:50 發表
幾多錢一針?
$3800

為何要打太陽穴? 凹陷會顯老?

一頭痛, 按太陽穴。眼窩。頸。頭。膊頭。填充會不會不見? 

引用:
原帖由 ginger.333 於 2022-12-1 21:50 發表
為何要打太陽穴? 凹陷會顯老?

一頭痛, 按太陽穴。眼窩。頸。頭。膊頭。填充會不會不見? 
其實可打可不打,我都係試下個效果,打完漲起左,個臉型平衡番,望落精神左

我冇按過,本身鹽水退左會凹番,等膠原自生,生唔生到就未知

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-12-2 10:51 發表

其實可打可不打,我都係試下個效果,打完漲起左,個臉型平衡番,望落精神左

我冇按過,本身鹽水退左會凹番,等膠原自生,生唔生到就未知
打完漲起左,個臉型平衡番,望落精神左 = 原來如此。
thx for telling

記得 report 一個月變化。

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-11-28 08:59 PM 發表

冇,剛打完係最好睇
sculptra無即時效果架喎

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-12-3 11:06 發表

sculptra無即時效果架喎
你聽人講?

係即時有填充效果,鹽水吸收左會凹番

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-12-3 12:46 PM 發表

你聽人講?

係即時有填充效果,鹽水吸收左會凹番
鹽水幾日就吸收晒啦! 填充劑係透明質酸, 少女針個D

sculptra係生膠原, 生幾多, 生唔生到唔會知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]