• 瀏覽: 14,166
  • 回覆: 162
  • 追帖: 6
有冇人只想同人曖昧,
但當曖昧對象有新target,就變得好失落😞

點解不一齊?因為我有另一半。
我只想有返曖昧的愛情感覺,無做過越軌行為,但大家知大家有感覺。
因為同另一半耐了。

有冇人明?

我想啪啪

曖昧其實幾開心,又唔洗付責任

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-11-24 20:31 發表
有冇人只想同人曖昧,

我只想有返曖昧的愛情感覺,無做過越軌行為,但大家知大家有感覺。
因為同另一半耐了。

有冇人明?
明啊!有種被愛的感覺,好似當年另一半追求嘅甜美,有時同另一半冷戰,有人聽你訴苦又好,安慰又好,會開心返啲,不過要好小心處理

曖昧幾日就可以打真軍,記住中出即飛唔好上身就得

好難曖昧得但係又唔埋牙

引用:
原帖由 laisi2 於 2022-11-24 21:22 發表

好難曖昧得但係又唔埋牙
我底線係不可以做呢啲
單獨出街都避得就避,怕被朋友影相,
只係返工flirt下,講電話,text下咁

所以一年的今日,知道佢有新target,個心滴緊血,
雖然我知一定會有呢一日

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-11-24 21:19 發表

明啊!有種被愛的感覺,好似當年另一半追求嘅甜美,有時同另一半冷戰,有人聽你訴苦又好,安慰又好,會開心返啲,不過要好小心處理
係。。真係好開心的。
但有幾開心,今日就有幾傷心。
但呢種開心和失落,我已經十幾年無試過。

因為我同另一半好穩定,佢好好,我都好愛佢的。
只係我好想有一種愛情的感覺。不知大家明唔明。

我明!

引用:
原帖由 一頁怪花貓 於 2022-11-24 21:05 發表
曖昧其實幾開心,又唔洗付責任
無錯,我好enjoy
呢一年試過兩個,
不敢再玩落去,呢排請左半年假,避一避

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-11-24 20:31 發表
有冇人只想同人曖昧,

因為同另一半耐了。

有冇人明?
有。仲好明白

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-11-24 21:32 發表

係。。真係好開心的。

超級明白

引用:
原帖由 laisi2 於 2022-11-24 21:22 發表

好難曖昧得但係又唔埋牙
有見地

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-11-24 21:32 發表

係。。真係好開心的。

我覺得你講既曖昧可能連身體接觸都好少

我講既曖昧肯定會有拖手仔、打PP、輕撫你的面等等身體接觸,深入少少就會打茄輪、揸波等等

當然出雙入對好多話題不在話下

我明

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]