• 瀏覽: 10,108
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
+5
本身女朋友話同我一齊睇世界盃就覺得幾開心既
之前成日陪佢追鏡,今次佢肯陪我睇下波
雖然佢仲係唔識咩野係越位,但最少冇問我皇馬幾時踢
跟住佢尋晚西班牙場波半場都未完就同我講,黎緊如果有西班牙記得要提佢睇
我心諗做咩咁做左人地fans
點知原來係因為想睇仔

果然女人都係唔識睇波

佢尋晚11點幾就話訓,原來又係去左睇仔
而佢又真係4點幾彈左起身

佢男朋友叫佢睇西班牙喎

自己想支持邊個就支持邊個

女人唔係睇仔唔通對個波踢黎踢去有興趣咩正常過正常la, 男人睇沙排咪又係咁

靜靜地睇仔好過佢十萬個為什麼

一于叫你女朋友賣晒d野,有屋都買晒佢,叫老豆老母都訓身,成副身家買西。。

如果你女友睇返廿年前既靚仔球星,就知天外有天,現代呢班都未夠級數

淨係簡拿華路,恩沙基,尼斯達呢班意太利球星都電死距

引用:
原帖由 飛豬 於 2022-11-24 19:06 發表
如果你女友睇返廿年前既靚仔球星,就知天外有天,現代呢班都未夠級數

人類退步緊,2000後水準係咁上下

引用:
原帖由 鼠007 於 2022-11-24 20:14 發表

人類退步緊,2000後水準係咁上下
呢樣真播,唔止華人係咁,連啲千禧後嘅鬼仔都不及上世紀嗰D

樓主, 變咗前度嘅感覺如何?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-11-25 10:25 發表
樓主, 變咗前度嘅感覺如何?
有種 夫目前 _ 既感覺

引用:
原帖由 飛豬 於 2022-11-24 19:06 發表

佢喜歡年輕的肉體

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2022-11-25 10:41 發表

有種 夫目前 _ 既感覺
會唔會high 啲

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2022-11-24 09:56 發表
本身女朋友話同我一齊睇世界盃就覺得幾開心既
之前成日陪佢追鏡,今次佢肯陪我睇下波
雖然佢仲係唔識咩野係越位,但最少冇問我皇馬幾時踢
跟住佢尋晚西班牙場波半場都未完就同我講,黎緊如果有西班牙記得要提佢睇
我心諗做咩咁做左人地fans
點知原來係因為想睇仔

等於我地睇女排~
都係以女行先~

引用:
原帖由 molittlemo 於 2022-11-25 16:36 發表

等於我地睇女排~
都係以女行先~
想當年有個日本妹幾好波

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]