• 瀏覽: 41,924
  • 回覆: 114
  • 追帖: 5
+4

事源我send呢張生日相係WhatsApp 群組祝我老婆屋企人(一位中學生)生日快樂,我諗大家都覺得問題在那?冇幾耐佢打黎鬧我,話send啲已離世人相祝人生日快樂問我係咪有病,我話講心意唔洗咁介意呀,又唔係有其他意思,另一個仲在生wor又唔係著住壽衣,係咪你太敏感呢。
跟住佢問都冇問就用管理員身份係群組del咗我張相之餘叫我再send過另一張,駡戰就開始,我話佢玻璃心同唔尊重我,跟住我直接退出佢屋企群組,因為實在太嬲,佢連最基本既尊重都冇以為自己大晒咁,的的確確錯不在我,唔係下下用自己把尺黎度人。
(BTW:同老婆冇事了,當時人亦私下覆我講多謝及完全冇介意過,話依家咩年代呀,諗野咁負冇朋友)

引用:
原帖由 diofu 於 2022-11-23 17:51 發表

事源我send呢張生日相係WhatsApp 群組祝我老婆屋企人生日快樂,我諗大家都覺得問題在那?冇幾耐佢打黎鬧我,話send啲已離世人相祝人生日快樂問我係咪有病,我話講心意唔洗咁介 ...
升佢十八巴

key佢個樣上達哥嗰度

你梗無錯啦男人
不過女人睇野角度同男人唔同

女人唔打會身痕

人地介意...
咪 send過另一張囉......
無謂夾硬在親人之間,制造沖突.....

引用:
原帖由 diofu 於 2022-11-23 17:51 發表

事源我send呢張生日相係WhatsApp 群組祝我老婆屋企人生日快樂,我諗大家都覺得問題在那?冇幾耐佢打黎鬧我,話send啲已離世人相祝人生日快樂問我係咪有病,我話講心意唔洗咁介 ...
如果張相攞住蛋糕系哥哥或梅姐,你會吾會用吖。可能你覺得冇乜嘢。但我覺得好靈異哦。錯就要認打就要企定。

而家啲人好多時自己錯, 永遠都吾會認
再者, 若果同屋企人都甘計較, 不如分開啦
一啲男人氣度都冇, 又要做男人, 哂氣

甘小事說閙交?
你哋重新Send張囉!

引用:

師兄好波!成功抽離老婆外家,高招!

在香港女人係永遠沒有錯就算真係錯也只會係你嘅錯算啦!和氣生財,吵架不如睇波

引用:

雖然佢反應大左,但有啲禁忌你咁大個人無理由唔識,用錯相老婆又生日,咪send過第二張,唔通你整啲唔老黎野比我,要我體諒你同你講好說話咩!就下老婆唔覺得係大問題

引用:
原帖由 kwma 於 2022-11-23 18:59 發表

升佢十八巴
唔係插爆佢咩

引用:

佢由頭到尾都冇錯。
你直至罵戰前都冇錯。
你可以覺得佢迷信,又麻L煩。
不過,佢冇錯。
你係佢屋企人群組鬧佢,1,即係人地主場挑機。2,即係話佢父母冇家教。
佢剷你出群組,處理亦都好合適。
我個人覺得,反而係你自大唔識分串,唔尊重人。

樓主, 你老婆係敏感咗啲, 不過, 你換過張相就得啦, 大事化小, 而家走去同啲女人計較咁L婆媽?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]