• 瀏覽: 9,650
  • 回覆: 45
第一年同男朋友過聖誕、新年,好想去旅行,又好想book間靚少少既酒店staycation,使費會好大,除左淨儲錢,係咪可以玩下投資錢搵錢?

可以的, 我都有玩, 當係賺多少少零用錢

點解港女一定要去旅行, 其實只要兩人真心相愛, 去九龍公園坐下, 抱下錫下摷下,

已經好開心。 

引用:
原帖由 你找不到我 於 2022-11-22 15:59 發表
可以的, 我都有玩, 當係賺多少少零用錢
不過我唔係好識玩, 好驚蝕晒d錢

你樣樣都話要食住好的。。應該選擇個好點的男朋友。。。

引用:
原帖由 eliiii 於 2022-11-22 16:38 發表

老實講係呢個機會比較大...

引用:
原帖由 eliiii 於 2022-11-22 16:38 發表

唔會架, 佢咪就住你自己能力放入去滾囉, 同埋有得mon住, 分析曬又有提示

兩個人租晚房一千幾百,講到要投資先有錢

引用:
原帖由 你找不到我 於 2022-11-23 15:12 發表

唔會架, 佢咪就住你自己能力放入去滾囉, 同埋有得mon住, 分析曬又有提示
想問你係用開銀行定証券app我宜加用緊個個唔係咁好 想轉

引用:
原帖由 怪風 於 2022-11-23 16:26 發表

想問你係用開銀行定証券app我宜加用緊個個唔係咁好 想轉
係啫,不過我好怕自己唔識,完全賺唔到

引用:
原帖由 eliiii 於 2022-11-22 15:37 發表
第一年同男朋友過聖誕、新年,好想去旅行,又好想book間靚少少既酒店staycation,使費會好大,除左淨儲錢,係咪可以玩下投資錢搵錢?
消費同投資只可二揀一

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-22 16:07 發表
點解港女一定要去旅行, 其實只要兩人真心相愛, 去九龍公園坐下, 抱下錫下摷下,

已經好開心。 
榕樹頭公園夠氣氛啲喎!👻

建議妳都係腳踏實地工作
唔好想些古惑方法來搵錢了......

引用:

使乜驚吖!橫掂一定會蝕晒!平常心吧!

引用:
原帖由 eliiii 於 2022-11-22 15:37 發表
去酒店住唔洗你比錢下馬?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]