• 瀏覽: 4,252
  • 回覆: 17
,成日係街發現身材好+衣著暴露ge囡囡
有無巴打們鐘意昅d囡囡? 如果有, 代表你地咸濕, 咁你地要去睇心理醫生.
巴打們認同??

我就唔同, 我係正人君子, 我只會用眼光欣賞d女, 特別係有波有腳d女
而佢地ge眼神表情好似想要請我同佢地做愛咁.
不過, 我已有女朋友. 所以唔會搞咁多野
巴打們, 我呢d就係正人君子榜樣la

引用:
原帖由 bigpk 於 2022-11-22 00:33 發表
有無巴打們鐘意昅d囡囡? 如果有, 代表你地咸濕, 咁你地要去睇心理醫生.
巴打們認同??

我就唔同, 我係正人君子, 我只會用眼光欣賞d女, 特別係有波有腳d女
我都係正人君子,我只係望下著裙的女子有無打底褲

引用:
原帖由 bigpk 於 2022-11-22 00:33 發表
巴打們認同??

我看了醫生,醫生話男人咸濕睇女扯旗 都很正常⋯ 淨 欣賞 果D男人 9成心理變態⋯

一成 性能力有問題⋯

唔鍾意既先唔正常.
即係個D係基佬

香港d女人唔望得的,望下都隨時報警拉你

有長腿又有波一定要及啦

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-11-22 13:57 發表

我看了醫生,醫生話男人咸濕睇女扯旗 都很正常⋯ 淨 欣賞 果D男人 9成心理變態⋯

一成 性能力有問題⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-11-22 13:57 發表

一成 性能力有問題⋯
你個醫生昆9你

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-11-23 06:54 發表
香港d女人唔望得的,望下都隨時報警拉你
而家係d女逼我望佢

及下好正常姐

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2022-11-22 14:17 發表
唔鍾意既先唔正常.
即係個D係基佬
同意阿,佢著成咁預左比人及啦!不過唔好及實囉要有禮貌咁及

引用:
原帖由 bigpk 於 2022-11-25 11:46 發表

而家係d女逼我望佢
我都覺,佢企你你面前咁計,你可以望邊呢

引用:
原帖由 bigpk 於 2022-11-25 11:45 發表

你個醫生昆9你
你睇女 扯不了旗?

你應該看醫生吧,再問下醫生⋯

我睇的都是 政府醫院年輕女醫生,佢應該不會呃我…

男人天性,點解要睇醫生

引用:
原帖由 重重細碎的茄子 於 2022-11-25 12:54 發表

同意阿,佢著成咁預左比人及啦!不過唔好及實囉要有禮貌咁及
點樣先有禮貌

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]