• 瀏覽: 13,357
  • 回覆: 60
呢半年我有做好自己
過得充實啲,提自己要如常過活
啲frd同屋企人以為我過得好好
放低晒,但我唔敢同佢哋講
我成日夜麻晚一個人喺屋企都會喊住醒
我真係唔捨得佢
我亦諗唔到,點解10年感情會比唔上一個後生女嘅青春
我已經好努力了

https://ladies.discuss.com.hk/vi ... eedback=0&num=2

剛剛老公先送firming cream比你
咁快就離左婚

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-11-21 10:08 發表
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30842823&feedback=0&num=2

咁快就離左婚
係囉,又話生左b冇幾耐咋喎

最近肯定睇左超能使者。。。。

引用:
原帖由 思高潔廁刷 於 2022-11-21 09:46 發表
呢半年我有做好自己
我真係唔捨得佢
我已經好努力了
唔愛你既人你在乎黎做咩?越在乎輸得越多,搵過個真正在乎你的人好過啦!其實我老公都cancer過左身,我一樣係時常哭,掛住佢,但我知道係要生活落去,你可以上網識多啲朋友,食吓飯,拍唔拍拖以為先算,首先放底佢先

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-21 12:26 發表

唔愛你既人你在乎黎做咩?越在乎輸得越多,搵過個真正在乎你的人好過啦!其實我老公都cancer過左身,我一樣係時常哭,掛住佢,但我知道係要生活落去,你可以上網識多啲朋友,食吓飯,拍唔拍拖以為先算,首先放底佢先
你咁正經答佢?佢精神有問題

引用:
原帖由 思高潔廁刷 於 2022-11-21 09:46 發表
呢半年我有做好自己
我真係唔捨得佢
我已經好努力了
女人,靠自己才係真的!友情會散,親情會淡,愛情有保質期!

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-21 12:26 發表

你要努力生活

引用:
原帖由 kuenwong 於 2022-11-21 16:01 發表

你要努力生活
努力緊,但不捨及內疚不停纏繞住我個心

引用:
呢半年我有做好自己
我真係唔捨得佢
我已經好努力了
你有咗我,從此唔洗再喊!🤩🤩

引用:
呢半年我有做好自己
我真係唔捨得佢
我已經好努力了
2個方法令你釋懷
一:遇到新戀情,更加要去人多聚會才有機會
二:10年後會淡忘,到時你會覺得自己很蠢,虛渡光陰,回不來了,這是我的經歷。
真誠告知,最重要還是向前看,要看你心態,不要自我放棄。

好多香港人都有思覺失調

so poor 

引用:
原帖由 keikei97 於 2022-11-21 16:44 發表

努力緊,但不捨及內疚不停纏繞住我個心
放開D睇,另一半在生好照顧你。現在佢只喺去左一個好遠的地方幫你安排其他嘢啫!

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-11-21 10:08 發表
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30842823&feedback=0&num=2

咁快就離左婚
唔只一個老公.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]