• 瀏覽: 32,123
  • 回覆: 234
  • 追帖: 5
+2
係咪發覺自己追求者少咗嗰陣呢?

呃...應該係開始變宅嘅時候,做嘢唔會再衝動,開始變得理性的時候,揀男友會有目標導向,人生開始有計劃,唔會再浪費時間係無意義的人事物上🤔🤔

見到笑紋,眼紋,頸紋出現的時候。唔認老都唔得。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-17 15:37 發表
30?

髮線改變個陣

引用:
唔係……反而多左
睇反十四,五歲嗰陣D相咪老左,不過嗰陣真係好𡃁妹就真

超過25歲就會啦。。。

外表化妝丶衣著呃到人,但內在呃唔到人。
體能下降丶皮膚彈性丶白髮丶飲食習慣,一上30明顯不同

40。。。

我反而想知男人又幾歲開始老

係咪 一日裡面撞到過百個面孔當中 如果完全唔見有一個女人留意自己一眼,係咪錶示已經老同無吸引力?
舊時我去到邊都有女留意,但問身邊既人又話我心理作用(我無變),但真係好明顯分別
有無女可以解答,我真係開始照鏡照到打自己一巴

引用:
原帖由 chail 於 2022-11-18 05:00 發表

唔係……反而多左
睇反十四,五歲嗰陣D相咪老左,不過嗰陣真係好𡃁妹就真
係香港女人一向著數,咩野年紀都吸引到異性

引用:
原帖由 jasonlam 於 2022-11-18 14:03 發表

係香港女人一向著數,咩野年紀都吸引到異性
你咁諗又幾好啵……呢度D男人成日話女人過左三十就揾傻仔要架

引用:
原帖由 chail 於 2022-11-18 14:48 發表

男人就係,一個廿幾歲 一個就40歲,
我唔信女人會留意個就40既男人

呢度d男人講反話,你睇班人仲成日討論tbb 三四十以上既女藝人就知佢地點諗,無價值又點會討論

引用:
40歲都有市場
少左追求者
唔一定關年紀事

引用:
原帖由 chail 於 2022-11-18 14:48 發表

我反而覺得香港女人審美眼光越黎越眼角高,
我生得係比較矮 係事實175,
但舊時一樣呢個高度,個時係街係超多女會留意,只係講緊最多8年前左右,個時唔洗show肌已經有女會望我,show埋 直程會望多兩眼,明顯到自己都知,自問身材變化不大,
變既係香港女人既審美眼光,越黎越覺得自己係香港好無吸引力,其實已經乾脆唔著短袖著格仔衫,覺得現在好失敗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]