• 瀏覽: 16,925
  • 回覆: 160
  • 追帖: 3
仲要係都見有唔少,仲要係外型唔差喎!到底係咩心態?

有年卡,隨時想去就去,唔使就時間,當一個人散下步,放鬆下,都係metime一種享受

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 18:41 發表
有年卡,隨時想去就去,唔使就時間,當一個人散下步,放鬆下,都係metime一種享受
我自己單身一個會去好多地方,但仲未有勇氣一個去迪士尼同海洋公園。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-16 18:44 發表

我自己單身一個會去好多地方,但仲未有勇氣一個去迪士尼同海洋公園。
點解??

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 18:51 發表

點解??
你會自己一個去?

當自己一個入場,見到人哋三五成群,一雙一對嗰陣,會更突顯自己一個同人哋歡樂氣氛格格不入,唔係咩?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-16 19:14 發表

你會自己一個去?

當自己一個入場,見到人哋三五成群,一雙一對嗰陣,會更突顯自己一個同人哋歡樂氣氛格格不入,唔係咩?
試過呀,夜晚去,覺得好有feel,燈光好夢幻,周圍都好靚,就算望住其他人玩一樣咁開心,慢慢行下,感受下快樂氣氛,個種感覺好奇妙……

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-16 19:14 發表

你會自己一個去?

放心,唔會尷尬,因為根本無人知你一個人去

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 19:47 發表

試過呀,夜晚去,覺得好有feel,燈光好夢幻,周圍都好靚,就算望住其他人玩一樣咁開心,慢慢行下,感受下快樂氣氛,個種感覺好奇妙……
我宜家就喺迪士尼,的確夜晚去都幾靚

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-16 19:50 發表

我宜家就喺迪士尼,的確夜晚去都幾靚
咁你一個人還是有伴呢?

有伴都重上香討,小心比人投訴。

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-11-16 20:48 發表

咁你一個人還是有伴呢?

有伴都重上香討,小心比人投訴。
同前世情人去呀!唔會投訴嘅!

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-11-16 20:59 發表

同前世情人去呀!唔會投訴嘅!
玩得開心啲

去咁多次都未試過留意嗰啲人係咪自己一個人

relax一下

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-11-16 22:10 發表
去咁多次都未試過留意嗰啲人係咪自己一個人
同自己班朋友玩,唔會專登留意啲人係咪一個人

想打卡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]