• 瀏覽: 8,285
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
只不過係一個交易~~~~~~~~~特別係你撞到一個窮既女人~~~~~~~~~錢絕對可以買得起佢~~~~~~~~~~
錢幾時到可以攪掂一切~~~~~~~~~~~~~~
依+個個月到洗幾千蚊去玩女人~~~~~~~~~~根本就唔洗浪費時間溝~~~~~~~~~~~~~~
女人既青春當然到係要換錢~~~~~~~~~變亞婆就無人要~~~~~~~~~~~~~~~

點樣定義佢係一個窮女人??

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 17:11 發表
點樣定義佢係一個窮女人??
睇身家咪知LO~~~~~~~~~~同埋睇下佢番物野工~~~~~~~~~~~~~其實有時有錢既女人~~~~~~~~~你要洗既錢係更+多~~~~~~~~~~要買起佢既價錢係更加貴~~~~~~~~~~~
女人係絕對無可能唔講錢~~~~~~~~~~~~~~
出面玩~~~~~~~~~你一個月俾得起2萬蚊~~~~~~~~物野女人到有得玩~~~~~~~~~~~~
我以前玩過一個樣靚波大既~~~~~~~~~1個月1萬~~~~~~~~~~~~

個個月洗幾千蚊去玩女人,你已經有自己生活方式,做咩好似仲係咁唔開心??

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 17:16 發表
個個月洗幾千蚊去玩女人,你已經有自己生活方式,做咩好似仲係咁唔開心??
因為我知到只係交易~~~~~~~~~~我唔係搵好多錢~~~~~~~~~~總會有失去既時候~~~~~~~~~~~可能同佢玩1年OR幾年~~~~~~~~~~
長久洛去我到支付唔到甘既價錢~~~~~~~~~~~~
甘你到可以講係值既~~~~~~~~~~~~30幾歲只係個個月收我幾千蚊~~~~~~~~~~~其實有D50幾歲既鍾意我~~~~~~~~可惜我完全唔鍾意佢~~~~~~~~~~女人老果下真係送俾我到食唔洛~~~~~~~~~~
我情元要一個樣衰候生既女人~~~~~~~~~~~到唔要一個靚女既老太婆~~~~~~~~~~~~~

你點知佢身家?佢會老實話你知?又例如返咩工嘅女人會窮??你好似好有經驗,你又點知一個女人係咪有錢人??

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 17:21 發表
你點知佢身家?佢會老實話你知?又例如返咩工嘅女人會窮??你好似好有經驗,你又點知一個女人係咪有錢人??
睇佢返物野工~~~~~~~~~~~返得M記到多數無物錢~~~~~~~~~~~同埋佢講到明要錢~~~~~~一個月要5千~~~~我就開始佐同佢交易~~~~~~~~佢出黎俾我攪~~~~~~~~~~我就直接俾錢佢~~~~~~~~~~其實到值~~~~~~~因為佢唔係出黎做~~~~~~~~~~~~~反而出黎做果D高價好多~~~~~~~~特別係樣靚波大既~~~~~~~~更加係天價~~~~~~~~~~~~
女人我到溝過少少~~~~~點到好過有D我物野到味做~~~~~~~~就係甘問我拎錢既女人我到見過唔少~~~~~~~~~~~
女人候生點到係巴閉既~~~~~~~~~~~~~
我次次溝女已經唔洗女人俾任何錢~~~~~~~~~~~~~但係有D真係有D離譜~~~~~~~~~~我物野到味做就係甘問我拎錢~~~~~~~~~
鎖以就算係一個交易我到接受~~~~~~~點到好過物野到味做就係甘問我拎錢~~~~~~~~~~~

思想走錯方向

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-11-16 17:09 發表
只不過係一個交易~~~~~~~~~特別係你撞到一個窮既女人~~~~~~~~~錢絕對可以買得起佢~~~~~~~~~~
錢幾時到可以攪掂一切~~~~~~~~~~~~~~
依+個個月到洗幾千蚊去玩女人~~~~~~~~~~根本就唔洗浪費時間溝~~~~~~~~~~~~~~
女人既青春當然到係要換錢~~~~~~~~~變亞婆就無人要~~~~~~~~~~~~~~~
完全認同你講法 溝到女過時過節又要慶祝又要禮物 平時又要氹又要食好既 麻能煩 男人最終目的都係屌 搵援交最好 乾淨俐落 無手尾跟

其實你有咁上下條件可以揾差唔多咁上下ge女人,試下識d正常女仔正常拍拖,唔好再玩交易浪費時間,既然有女仔願意同你相處,咁你一定有吸引人ge地方,要相信人生會有真愛

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-11-16 17:27 發表

完全認同你講法 溝到女過時過節又要慶祝又要禮物 平時又要氹又要食好既 麻能煩 男人最終目的都係屌 搵援交最好 乾淨俐落 無手尾跟
我果個唔係歡場做~~~~~~~~~~~歡場女見得男人太多~~~~~~~~~~太識同男人玩~~~~~~~~~~~~
我果個係做M記~~~~~~~~~~~~~5千玩一個月~~~~~~~~~~~~TG搵交~~~~~~~~~5千只係2個鍾~~~~~~~~~~
幾百蚊果D我到玩過~~~~~~~~~~不過有D太老~~~~~~~~~~~~~
出去玩~~~~~~~~有得選擇~~~~~~~~~~直接無身材既~~~~~~~~~~應該到無人搵~~~~~~~~~出面競爭到好多~~~~~~~一係完全無客~~~~~~~~~~一係大把客~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 17:33 發表
其實你有咁上下條件可以揾差唔多咁上下ge女人,試下識d正常女仔正常拍拖,唔好再玩交易浪費時間,既然有女仔願意同你相處,咁你一定有吸引人ge地方,要相信人生會有真愛
我到好想正正常常~~~~~~~~~~~~~可惜真係浪費佐太多時間等~~~~~~~~~真命天女既出現~~~~~~~~~~~最青春20至30到係浪費時間等真命天女既出現~~~~~~~~~~~~
男人老佐一樣玩唔到~~~~~~~~~~~已經無時間再等啦~~~~~~~~~~~~~
以前我到好似你甘天真~~~~~~~以為人大佐就可以簡簡單單甘結婚~~~~~~~~生兒女~~~~~~~~~~~~可惜既人我依+先知到我當日係幾甘天真~~~~~~~~~~~~~~
有D人女人多到數唔完~~~~~~~~~~~有D人~~~~~~~~~一生人想搵一個女人到難~~~~~~~~~~~~
出面唔係同你講玩~~~~~~~~~~如果我一生人到浪費時間係度等真命天女既出現~~~~~~~~~~~~你唔覺得好可惜~~~~~~~
人太黑暗~~~~~~~~~~~有時有D野唔到你唔俾錢~~~~~~~~~~~~~你要就一定要俾錢~~~~~~~~~~~~一係就唔要~~~~~~~我已經單身佐十幾年~~~~~~~~~情元俾錢買~~~~~~~~起碼佢既年幾同身材到係我覺得值~~~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-11-16 17:36 發表

我果個唔係歡場做~~~~~~~~~~~歡場女見得男人太多~~~~~~~~~~太識同男人玩~~~~~~~~~~~~
我果個係做M記~~~~~~~~~~~~~5千玩一個月~~~~~~~~~~~~TG搵交~~~~~~~~~5千只係2個鍾~~~~~~~~~~
幾百蚊果D我到玩過~~~~~~~~~~不過有D太老~~~~~~~~~~~~~
出去玩~~~~~~~~有得選擇~~~~~~~~~~直接無身材 ...
M記有女仔做援交??佢係TG接客??會唔會誇張d??其實女人睇錢,係咪因為男人做壞市場😱😱

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-11-16 17:43 發表

M記有女仔做援交??佢係TG接客??會唔會誇張d??其實女人睇錢,係咪因為男人做壞市場😱😱
我已經講佐唔係做援交接客~~~~~~~~~~~~我講佐佢係做M記~~~~~~~~我同佢唔係TG識~~~~~~~~~我係就甘行過去溝女~~~~~~~~我見到佢身材唔錯~~~~~~~~~~~同佢去過睇電影~~~~~~買過野俾佢同埋去迪士尼玩~~~~~~~~~同埋佢收我既到唔係TG既價錢~~~~~~~~~~~TG2個鍾既價錢係5千~~~~~~~~~佢同我玩一個月只係5千~~~~~~~~~~

你想通左點解仲逢帖必膠?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]