• 瀏覽: 10,339
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
同個女仔個左一年fd 之後追佢 佢話要揾次單獨正式出街先算開始 咁去bin好 好唔好送花 同埋算唔算接受左我追求

做愛做嘅事

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-11 19:05 發表
同個女仔個左一年fd 之後追佢 佢話要揾次單獨正式出街先算開始 咁去bin好 好唔好送花 同埋算唔算接受左我追求
哈哈哈
送菊花
加多支KY做禮物
一定掂

引用:
原帖由 一頁強勁的作業 於 2022-11-11 19:05 發表
睇完戲 食酒店自助餐  如何?

引用:
送花, 又老土, 又尷尬

識咗一年都唔知人哋鍾意咩?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-11-11 20:35 發表

睇完戲 食酒店自助餐  如何?
這個提議好。記得帶多件外套,否則比人話唔細心。

引用:
講到明要搵次單獨出街先算開始,咁佢都單獨出街咯,你咪接受下佢囉

係你接受佢,唔係佢接受你

送條珍寶珠比佢啦  當年我都係咁樣食吾少女

引用:
原帖由 大叔回魂鳥 於 2022-11-11 21:22 發表
送條珍寶珠比佢啦  當年我都係咁樣食吾少女
有病就去睇醫生啦!

送花?
做壞行規!

引用:
基機約會?

單獨出街,
只是交往的最初步......

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-11-11 22:23 發表

基機約會?
你約唔女,就希望人地係基

約火包!火暴房!仲諗?

引用:
送樓好d 食完飯下場一定有高潮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]