• 瀏覽: 7,448
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
just 收到呢個優惠,抵嗎?

Thermage FLX 緊膚射頻
限時優惠 只需
$ 5,800(眼部225 REP)
$ 6,900(眼部450 REP)
$13,800 (全面600 REP)
$14,800 (全面900 REP)
(經驗治療師主理)

$ 7,680(眼部225 REP)
$ 9,680(眼部450 REP)
$17,800 (全面600 REP)
$18,800 (全面900 REP)
(醫療團隊主理)

Can u pm me the name of clinic? this price is reasonable if performed by registered doctor

引用:
原帖由 berryleelee 於 2022-11-1 07:28 發表

限時優惠 只需
(經驗治療師主理)

$17,800 (全面600 REP ...
全面醫生做好抵,出面有啲要3萬UP

似Cxly 

呢啲通常新客試做價黎,第二次打就正價返架啦,我剛剛喺一間打完15000蚊眼450發醫生做,當日問第二次做就收返正價30000蚊

有冇做前做後的相睇先

引用:
原帖由 rubygong168 於 2022-11-2 16:42 發表
Can u pm me the name of clinic? this price is reasonable if performed by registered doctor
of course okay, it is very reasonable price

引用:
原帖由 Hiroki 於 2022-11-3 14:52 發表
呢啲通常新客試做價黎,第二次打就正價返架啦,我剛剛喺一間打完15000蚊眼450發醫生做,當日問第二次做就收返正價30000蚊
唔係呀,問左舊客都係呢個價,因為我係舊客

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-11-2 18:18 發表
似Cxly 
唔係呀

引用:
原帖由 力力奇 於 2022-11-3 15:26 發表
有冇做前做後的相睇先
有呀 佢地send左俾俾我睇

引用:
原帖由 berryleelee 於 2022-11-3 17:48 發表

有呀 佢地send左俾俾我睇
你唔係舊客咩?你比你做後既相黎睇咪得囉,大拿拿幾千至萬幾架嘛

如果全程同你打低度數,咁同擲錢落海冇分別

引用:
原帖由 berryleelee 於 2022-11-1 07:28 發表

限時優惠 只需
(經驗治療師主理)

$17,800 (全面600 REP ...
可以pm係邊間嗎

引用:
原帖由 ti_an 於 2022-11-3 18:19 發表
如果全程同你打低度數,咁同擲錢落海冇分別
認同啊,我就係想睇下佢打完後2個月有幾緊緻?

引用:
原帖由 力力奇 於 2022-11-3 18:09 發表

你唔係舊客咩?你比你做後既相黎睇咪得囉,大拿拿幾千至萬幾架嘛
thermage未試過,ulthera就有

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]