• 瀏覽: 15,301
  • 回覆: 37
男朋友除左好多密碼都用前度生日,佢好多頭像,好似係wts, ig, facebook嘅頭像,都係用緊以前佢同Ex拍拖果陣影嘅相。

雖然張相係獨照,得我男朋友一個企係到嘅相,但係張相係佢Ex影㗎!
其實有咁多相,點解仲要用佢Ex 幫佢影嘅相嚟做頭像呀?我平時都有同佢影啲相呀

我問過佢點解要果張相,佢話只係因為鍾意影相果個地方,同埋張相影得佢好睇。
到底佢係真係咁樣諗,定係其實佢對個Ex仲有留戀呀?

獨照還好啦 如果同前度有關的都要抹殺  咁妳男朋友成個身體都俾佢前度摸過又𡃶過 咁點搞?

密碼同相都同EX有關,明顯就有留戀啦,個EX係唔係佢初戀呀

你問吓佢車頭相要唔要用同前度影果啲相呀

引用:
原帖由 淨骨頭 於 2022-10-28 20:29 發表
你問吓佢車頭相要唔要用同前度影果啲相呀
哈哈哈
仲要同EX一齊合葬
死都要一齊

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-10-28 20:34 發表

哈哈哈
仲要同EX一齊合葬
死都要一齊
孖公仔咁巧sweet sweet喎

引用:
原帖由 MANDELING 於 2022-10-28 11:41 發表
男朋友除左好多密碼都用前度生日,佢好多頭像,好似係wts, ig, facebook嘅頭像,都係用緊以前佢同Ex拍拖果陣影嘅相。

雖然張相係獨照,得我男朋友一個企係到嘅相,但係張相係佢Ex影㗎!
其實有咁多相,點解仲要用佢Ex 幫佢影嘅相嚟做頭像呀?我平時都有同佢影啲相呀

我問過佢點解要果張相,佢話只係因為鍾意影相果個地方,同埋張相影得佢好睇。
到底佢係真係咁樣諗,定係其實佢對個E ...
其實,如果你無開口問,都可能係佢懶得換。不過你開口問左,佢知你介意都唔換,就已經好清楚啦

咁你就幫佢影多啲 影多幾張佢覺得鍾意嘅.! 問咗佢覺得鍾意嗰幅相就幫佢換!

引用:
原帖由 MANDELING 於 2022-10-28 11:41 發表

個人喜好,請勿質疑。

引用:

藕斷絲連, 完.

分手咯!

你肯定嗰個係前度?
會唔會係現任而你係小三?

引用:

長情又唔滿意? 🤣

引用:

點解會知男友d密碼?

你又換咯。。。如果都無問題米大家一直甘用。。如果問你米同你理由一樣。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]