• 瀏覽: 51,005
  • 回覆: 173
工人姐姐前幾日生日,我地屋企一向都會同佢一齊慶祝。過往都會買個蛋糕,畀封生日利事畀佢開開心心,都係封果100蚊開心下。
但估唔到今年老公竟然為左工人姐姐生日,送左對鑽石耳環畀佢,雖然唔係超貴果啲,但都成千幾蚊。上次結婚記念日佢都冇送禮物畀我!但而家竟然送禮物畀工人姐姐。送禮物唔係問題,但係洗唔洗送咁貴!

我有問老公做咩送咁貴,佢話話晒工人姐姐都做左咁多年,貴少少有咩所謂!咁做咩又唔送禮物畀我!

引用:
原帖由 一點兩點 於 2022-10-19 16:39 發表
工人姐姐前幾日生日,我地屋企一向都會同佢一齊慶祝。過往都會買個蛋糕,畀封生日利事畀佢開開心心,都係封果100蚊開心下。
但估唔到今年老公竟然為左工人姐姐生日,送左對鑽石耳環畀佢,雖然唔係超貴果啲,但都成千幾蚊。上次結婚記念日佢都冇送禮物畀我!但而家竟然送禮物畀工人姐姐。送禮物唔係問題,但係洗唔洗送咁貴!

我有問老公做咩送咁貴,佢話話晒工人姐姐都做左咁多年,貴少少有咩所謂!咁做咩又唔送禮物畀 ...
可能嚟緊幾年都唔會封利是畀工人姐姐…

good ar 
help with gifts
good boss

提示: 違規內容已被屏蔽
Sir no , please no...

引用:
原帖由 一點兩點 於 2022-10-19 16:39 發表

我有問老公做咩送咁貴,佢話話晒工人姐姐都做左咁多年,貴少少有咩所謂!咁做咩又唔送禮物畀 ...
妳的樣貌如何,你的日子也必如何,無計,妳工人對波大妳好多,係好玩點的

引用:

人情味

愛上咗工人姐姐?下次生日可能送頸鏈、戒指、名錶…?

唔通襯你訓著左,送幾億畀工人姐姐又要同你講咩。

証明你連姐姐都不如
你自己檢討下啦,仲上黎問

成千都系幾百。。。平時我地個個照顧我個女好好。。生日買個蛋糕,我女送她小禮物都大幾百啦。。。甘唔送比你甘你自己好好檢討啦。

引用:

Be careful! you maybe become to 工人姐姐 and she is your boss

有錢請工人 沒錢買禮物?
一次半次 工人難留

引用:
原帖由 後面有隻鬼 於 2022-10-19 17:41 發表

可能嚟緊幾年都唔會封利是畀工人姐姐…
過時過節呢啲唔少得嘅

引用:
原帖由 內向消毒的耳朵 於 2022-10-19 19:00 發表
可能工人姐姐之前幫你老公吹爆,獎勵一下
應該唔會掛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]