• 瀏覽: 3,082
  • 回覆: 9
秋天一到,皮膚就一定出事
前排皮膚過敏勁甩皮 經過hysan 比個sales 燒到 臨時買左隻白松露treatment essence
試左個幾星期真係好得 支野係比較傑身的水狀 保濕度好好
日頭查完 再查返平時的lotion
大概三四日 已經無左甩皮
好適合我呢d 極度乾性肌 真心推介比大家!

係咪xove呀?我都有用開
同你一樣都係平時用來做底,再加 lotion cream…

我都有用開
呢排秋冬再甩皮,可以倒落化妝棉濕敷15分鐘
敷完再補返lotion ~ 即刻就無晒甩皮架啦~
急救用幾好~

引用:
原帖由 timng817 於 2022-10-16 15:37 發表
係咪xove呀?我都有用開
同你一樣都係平時用來做底,再加 lotion cream…
之前見呢個brand 好似做緊promo

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2022-10-16 20:52 發表
我都有用開
呢排秋冬再甩皮,可以倒落化妝棉濕敷15分鐘
敷完再補返lotion ~ 即刻就無晒甩皮架啦~
急救用幾好~
thank you!!  
我都驚再凍d 又甩過皮 ><

引用:
原帖由 asfdshfgj 於 2022-10-16 22:22 發表

thank you!!  
我都驚再凍d 又甩過皮 ><
其實都唔會… 因為佢支野個滋潤度好高
我上年秋冬都頂到
如果你真係太乾 可以用埋佢地成set lotion+cream
我覺得佢地成條白松露line都好正

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2022-10-17 13:31 發表

我上年秋冬都頂到
如果你真係太乾 可以用埋佢地成set lotion+cream
聽完我都好有興趣 但佢地eshop 有好多set
想問你用邊set?

引用:
原帖由 bububb883 於 2022-10-18 01:01 發表

聽完我都好有興趣 但佢地eshop 有好多set
想問你用邊set?
我自己係用Step1-4 Prestige set
因為都30+ 除左要夠潤 仲想一次過去紋去皺

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2022-10-17 13:31 發表

我上年秋冬都頂到
我都用緊白松露果set , 真係堅好用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]