• 瀏覽: 12,699
  • 回覆: 63
我諗男人應該都仲可以話享受自由。相反女人應該已經俾父母催婚咗一段時間。

究竟D父母明唔明?催都無用,時辰未到

女既自己去買震蛋會有DD怕醜吧?

咁要睇返個人性格
啲男性未同你做fd就想改變你飲食,你工作。點忍吖大佬
咁搵唔到啱自己一個仲舒服係咪?

引用:
原帖由 akitong 於 2022-10-11 04:19 發表
咁要睇返個人性格
啲男性未同你做fd就想改變你飲食,你工作。點忍吖大佬
咁搵唔到啱自己一個仲舒服係咪?
佢係咪嫌你肥?

女追男隔重紗, 所以3,40歲女仲未拍拖好明顯係佢自己唔想拍, 所以佢地唔會心急

引用:
原帖由 LVC 於 2022-10-11 15:38 發表
女追男隔重紗, 所以3,40歲女仲未拍拖好明顯係佢自己唔想拍, 所以佢地唔會心急
有邊個女人唔想身邊有個男人,喺佢有需要嘅時候攬吓佢錫吓佢吖?

唔急結婚

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-10 15:50 發表
我諗男人應該都仲可以話享受自由。相反女人應該已經俾父母催婚咗一段時間。
其實應該無分別,想單身的無論男女都係唔介意自己年齡,同樣地想拍拖的,十幾歲開始已經會想拍拖。無分性別,想拍拖的人只要無拖拍緊就會心急,幾多歲都一樣

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-10-10 17:37 發表
女既自己去買震蛋會有DD怕醜吧?
陶寶直送

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-10 15:50 發表
未結婚?
恭喜你,千祈唔好結。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-11 11:01 發表

佢係咪嫌你肥?
唔係,有啲肉類唔食 ,對方想改變我去食

引用:
原帖由 LVC 於 2022-10-11 15:38 發表
點解啲人成日話女追男隔重紗呢?女人主動追,成功率真係會好高

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-11 16:14 發表

有邊個女人唔想身邊有個男人,喺佢有需要嘅時候攬吓佢錫吓佢吖?
咁都要鍾意先得架,比個自己唔鍾意既男人攬錫,你都咪話唔嘔心!

引用:
原帖由 mer_bek 於 2022-10-12 09:36 發表

點解啲人成日話女追男隔重紗呢?女人主動追,成功率真係會好高
肯定高過男追女先啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]