• 瀏覽: 3,254
  • 回覆: 11
見佢地做緊VIP SALE!
但我之前未用過佢d skincare
請問有冇邊樣係必試?
想趁有promo買黎try try~

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2022-10-9 08:21 發表
見佢地做緊VIP SALE!
但我之前未用過佢d skincare
請問有冇邊樣係必試?
想趁有promo買黎try try~
個人覺得Toner, snowball同日用既gel cream比較好用

我已經用咗3個月了

之前去staycation 有試用過唔錯~
平左幾多? 如果好抵我都想入手

引用:
原帖由 talkwithme 於 2022-10-10 14:45 發表
之前去staycation 有試用過唔錯~
平左幾多? 如果好抵我都想入手
有呀!計返差唔多係半價!

但唔好用呢

引用:
原帖由 小肥連 於 2022-10-12 01:33 發表
但唔好用呢
我用過性價比都幾高

我覺得佢d skincare都唔錯
如果有budget既可以入佢step 1-4果個套裝黎用
有佢地皇牌treatment essence
又有精華、面霜同眼霜~

引用:
原帖由 小肥連 於 2022-10-12 01:33 發表
但唔好用呢
我開用佢支treatment essence又唔錯wor
呢排仲有用緊佢既淡斑精華,都ok ar

引用:
原帖由 timng817 於 2022-10-12 22:22 發表
我覺得佢d skincare都唔錯
如果有budget既可以入佢step 1-4果個套裝黎用
有佢地皇牌treatment essence
又有精華、面霜同眼霜~
都ok,不過呢set就三千頭~  佢依家買夠三千五會有多個set 美白精華送
除咗呢set仲有冇咩值得買? > <

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2022-10-15 01:31 發表

都ok,不過呢set就三千頭~  佢依家買夠三千五會有多個set 美白精華送
除咗呢set仲有冇咩值得買? > <
都係睇你仲有咩skincare想買~~ 我自己就覺得佢地eye product做得唔錯 潤而不笠
去浮腫效果都好好 或者買多支防曬都ok!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]