• 瀏覽: 13,779
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
如題
諗返起分手前個ex冇啦啦同我講話要多d me time去做自己野
唔好咩野都係兩個人一齊做
大家比多d空間大家 叫我都去enjoy下自己 me time
但me time完無耐就分左手 因為佢發現喜歡自己單身一個多d
但其實當時已經有fd同我講話見到我ex拖住條仔行街
只係個陣on99仲去相信佢
結果成帽綠帽由頭笠到去腳
即係所謂要me time其實係me溝仔time
女人古惑起上黎比男人仲得人驚
如果師兄聽到你條女話想要me time 就自己睇路啦

引用:
原帖由 煲返碗山粥 於 2022-10-6 13:09 發表
如題
諗返起分手前個ex冇啦啦同我講話要多d me time去做自己野
大家比多d空間大家 叫我都去enjoy下自己 me time
但me time完無耐就分左手 因為佢發現喜歡自己單身一個多d
...
綠帽唔怕帶 最緊要除得快
過去就由佢啦師兄

男人話訓教有幾多個真係會去訓

ME 乜time阿 呃你咋

引用:
原帖由 煲返碗山粥 於 2022-10-6 13:09 發表
如題
...
兩個人拍緊拖都要me time, 係對你生厭了,有無第二個都遲早,各有各路啦。

日本通返關/遲D大陸通關,港男直接飛去日本/內地溝女好過,唔好再晒時間溝港女,溝完好大機會最後港女又係派帽玩玩下,晒9氣
港女已經比班狗公寵壞晒,吊高晒眼角個個以為自己係女神,唔識做主動個個等人溝扮高竇,覺得自己有大把選擇所以吊高黎賣,其實港男好受其他國家的女仔歡迎,點解要屈就溝港女
睇下大丁,再睇下坤哥,2個都係成功例子,2個都係唔溝港女,港男成功娶日本老婆,大把例子有版你睇,再睇下城城,貴為天王巨星都返大陸搵內地妹做老婆,你就知係好野,再睇下希哥,出晒名公認靚仔又係溝女王,溝女無數,無女係希哥溝唔到,最後咪一樣搵返大陸妹做老婆,大把例子有版你睇

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-10-8 02:19 發表
日本通返關/遲D大陸通關,港男直接飛去日本/內地溝女好過,唔好再晒時間溝港女,溝完好大機會最後港女又係派帽玩玩下,晒9氣
港女已經比班狗公寵壞晒,吊高晒眼角個個以為自己係女神,唔識做主動個個等人溝扮高竇,覺得自己有大把選擇所以吊高黎賣,其實港男好受其他國家的女仔歡迎,點解要屈就溝港女
睇下大丁,再睇下坤哥,2個都係成功例子,2個都係唔溝港女,港男成功娶日本老婆,大把例子有版你睇,再睇下城城,貴 ...
因為港女港男皆膚淺,所以港女不喜港男,港男唔鐘意港女年輕人嘅潮流係講究自己嘅權力同自由,唔識互相尊重遲早玩完。

畀台階你落就算啦

引用:
原帖由 拍拉拍拉櫻之花 於 2022-10-7 09:50 發表
我係地盤佬,我老婆做文職,佢成日放假都想叫我陪佢行街,但我真係想喺屋企瞓覺休息,一鍋粥打沉一船人唔係咁好,

諗唔諗返起係其次 最重要有機會開帖先

引用:
原帖由 拍拉拍拉櫻之花 於 2022-10-7 09:50 發表
婚後生活有個師姊捉到個老公去夜總會,佢老公解釋淨坐女。我係男人都唔信

經一事長一智,飛咗件姣婆,下個留意下喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]