• 瀏覽: 13,966
  • 回覆: 22
最近用消費券買左好靚嘅袋,我自己都未用過。果日買左返屋企之後,好開心咁show畀我阿妹睇,點知佢竟然話好樣衰,一啲都唔靚。
到第二日我想用個袋嘅時候,搵唔到個袋,原來係阿妹拎左出街用。
明明佢話個袋唔靚,結果又拎左個袋嚟用,仲唔係因為覺得個袋靚!
新買嘅袋我自己都未用過就畀佢拎左去用,用都唔緊要,佢仲要整污糟左個袋

咁佢都好衰吓

引用:
原帖由 剃髮維尼 於 2022-10-6 11:43 發表
最近用消費券買左好靚嘅袋,我自己都未用過。果日買左返屋企之後,好開心咁show畀我阿妹睇,點知佢竟然話好樣衰,一啲都唔靚。
到第二日我想用個袋嘅時候,搵唔到個袋,原來係阿妹拎左出街用。
明明佢話個袋唔靚,結果又拎左個袋嚟用,仲唔係因為覺得個袋靚!
新買嘅袋我自己都未用過就畀佢拎左去用,用都唔緊要,佢仲要整污糟左個袋
下...,甘都得, 借用之前都應該問下人, 兩姐妹都要咁做
借人野用, 應該都要好小心咁用, 整污糟咗應該叫亞妹清潔好先還比你

小事黎啫🤷‍♂️

你妹性格都好一般。。。

我妹都係咁衰,佢自己就好小心用,用人哋嗰啲就唔會

現在點辦?

拎個教訓,下次買野唔好show畀你阿妹睇

你兩姐妹關係幾好噃.............
一個唔問就攞去用...........一個好似無所謂...........

恭喜................

引用:
衰多口,你有男朋友都唔好話佢知,否則佢一樣會拿來自用。

阿妹無口是心非,佢講唔靚係無呃你,所以第二日佢就攞左去粗用,即係唔使錫住用,唔係點會用完返黎個袋污糟晒呢

引用:
係咪啲牌子袋?

引用:
原帖由 vita2022 於 2022-10-6 13:17 發表
咁佢都好衰吓
根本佢就鍾意個袋

引用:
原帖由 wanwan9258 於 2022-10-7 12:47 發表

下...,甘都得, 借用之前都應該問下人, 兩姐妹都要咁做
借人野用, 應該都要好小心咁用, 整污糟咗應該叫亞妹清潔好先還比你
叫佢賠啦

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-10-7 13:08 發表
小事黎啫🤷‍♂️
你有啲人眼中係大事㗎啦,唔知佢個袋有幾貴,或者幾萬蚊,佢一粒聲都唔出攞咗去用。

主題標籤 #消費券
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]