• 瀏覽: 9,321
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
一直好想瘦面,前排終於試咗hifu, 但真係好痛!
做完又好乾,之後都唔敢再做!
有冇其他冇咁痛又work嘅treatment介紹?

hifu係咪做美國版

真係咁痛??仲好想試下...

Hifu 堅痛同好乾,做完要狂做保濕

我都係做過一次hifu就痛到唔想再做~
前排有fd介紹我做咗 “水原共生”,效果幾好,一啲都唔痛,仲好保濕!之後會keep住做

引用:
原帖由 nolonogy 於 2022-10-9 17:22 發表
前排有fd介紹我做咗 “水原共生”,效果幾好,一啲都唔痛,仲好保濕!之後會keep住做
真係咁好?唔痛又唔會乾?係邊到做呀?

引用:
原帖由 chanray39 於 2022-10-9 17:31 發表

係呀~我本身乾肌底,但做完真係好保濕 好水潤!
又唔痛,真係唔會返轉頭做hifu了我係clinicz做的

反而我做thermage先有呢個感覺

去左做美國hifu,係痛但效果超好
打算keep住兩年做一次

引用:
原帖由 nolonogy 於 2022-10-9 17:22 發表
C 皇牌水原共生療程 - 水原共生: 做多長時間?不知能維持多久?

水原共生療程理解為「輪廓膚質全面提升」。
「激活膠原」、「深層補濕」,形成「水養膠原,膠原鎖水」的健康循環,終極解決鬆弛下垂、缺水細紋、粗糙暗啞及毛孔粗大等衰老問題。

第1步會瞄準老化的根源「筋膜層鬆弛及膠原流失」,使用最新輪廓提拉科技MDS為筋膜層作深度提拉同時激活膠原增生。最新技術MDS能全段式覆蓋整個筋膜層至膠原層,配以獨有的「無痛觸感科技」,無痛提拉筋膜層同時激活膠原,能量均勻高效,效果高下立見。

效果:蘋果肌提升、收緊雙下巴、緊緻瘦面
第2步「PTLI激光水脈導入」為皮膚細胞深層注水,養活膠原。深度注入高濃度水分因子,令皮層重現水亮彈滑,細緻飽滿。
利用Healight 830修復光譜,將嚴選的生長因子、肽因子、修復因子,深層滲入肌底,毛孔即時細緻,水亮彈滑。

引用:
原帖由 chanray39 於 2022-10-9 17:31 發表

我都做過但可能我皮膚太乾,所以我覺得唔夠,最後我做左hyrdrofill,可以將啲透明質酸打落去皮膚底層,效果明顯好多

引用:
原帖由 8winniesiu 於 2022-10-11 17:17 發表

我都做過但可能我皮膚太乾,所以我覺得唔夠,最後我做左hyrdrofill,可以將啲透明質酸打落去皮膚底層,效果明顯好多
認同,呢款機相對冇乜創傷性

引用:
原帖由 8winniesiu 於 2022-10-11 17:17 發表

想知幾多錢一次邊到有得做

引用:

依家好興水光槍,唔知有冇校

引用:

會唔會有傷口?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]