• 瀏覽: 11,887
  • 回覆: 71
朝朝有個OL黎買早餐,想識OL點開始?每朝早都會黎麥記買咖啡同熱香餅,但lunch同晚餐無黎買好失落,好想知個OL係邊返工,我係麥記經理,同佢公司經理差唔多,點開始好

引用:
原帖由 牛熊專家追魂兄 於 2022-10-3 19:50 發表
朝朝有個OL黎買早餐,想識OL點開始?每朝早都會黎麥記買咖啡同熱香餅,但lunch同晚餐無黎買好失落,好想知個OL係邊返工,我係麥記經理,同佢公司經理差唔多,點開始好
首先要等佢記得你先下次佢黎買早餐,
你親手張個熱香餅放係個盆菜裡面再交俾佢👍👍

引用:
原帖由 牛熊專家追魂兄 於 2022-10-3 19:50 發表
幫她份早餐加料啦

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-10-3 21:27 發表

幫她份早餐加料啦
加啲白色嘅東東嗎?

引用:
原帖由 cp080122 於 2022-10-3 22:44 發表

加啲白色嘅東東嗎?
乜都得

話自己聽得唔清楚
叫佢除口罩講嘢先
想唔想開始就…….

將個熱香餅車埋佢塊面,跟住好細心咁幫佢抹番乾淨

佢下次在來買熱香餅,你試吓將跟餐嘅蜜糖擦係自己身度,跟住就用好挑逗嘅聲音問,堂食還是打包?信我,哩招一定得。

比張卡片佢,卡片寫住麥當奴腫經理,條女應該會問你邊度腫,咁你識點答啦。

引用:
原帖由 cp080122 於 2022-10-3 22:44 發表

加啲白色嘅東東嗎?
係條女面前用熱香餅包住嚟打飛機??🤔

你又知佢係公司經理

引用:
原帖由 九巴6C線 於 2022-10-4 00:11 發表
你又知佢係公司經理
追魂

問佢鍾唔鍾意食熱香腸,

引用:
日日食老麥早餐?好快就肥到你唔想識佢。

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-10-4 00:10 發表

係條女面前用熱香餅包住嚟打飛機??🤔
要打好耐,後面積住d單

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]