• 瀏覽: 5,225
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
有啲人就係令妳覺得佢做唔到男朋友,就只係最多去到朋友階段!(妳哋有好多稱呼;兄弟,姊妹,死黨,知己,阿哥細佬,甚至老豆)

相反有啲男人,會令妳覺得同佢可以唔只係朋友咁簡單。可以令你不顧一切咁愛上佢!

其實妳哋用咩準則去決定個男人可以同妳戀人mode呢?
一旦跌入朋友mode,要點做先可以有所突破?

追女仔最緊要面皮夠厚,怕羞無自信往往咩都得唔到

最基本既3樣野自信,風度,幽默好多男人已經做唔到或者做錯哂

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-10-3 21:14 發表
追女仔最緊要面皮夠厚,怕羞無自信往往咩都得唔到
部分同意,但係毒撚最忌有自信喎?

引用:
原帖由 chail 於 2022-10-3 21:37 發表
最基本既3樣野自信,風度,幽默好多男人已經做唔到或者做錯哂
我諗要去到某個年紀才會做得好。因為男人都係大細路!

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-3 22:12 發表

我諗要去到某個年紀才會做得好。因為男人都係大細路!
咁男女都會,又唔好賴只有男人先係咁,不過如果男女同齡既,我估女人始終會成熟過男人

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-3 22:11 發表

部分同意,但係毒撚最忌有自信喎?
咁就解咗毒先,細心體貼都係加分項,最緊要唔好放棄

其實第一眼就已經決定好將呢個異性放入「朋友圈」還是「待發展圈」。
將一個人由「待發展圈」移去「朋友圈」容易,掉返轉頭就比較難……

引用:
原帖由 w0800454 於 2022-10-3 23:12 發表
其實第一眼就已經決定好將呢個異性放入「朋友圈」還是「待發展圈」。
將一個人由「待發展圈」移去「朋友圈」容易,掉返轉頭就比較難……
認同。

外型,性格,談吐。。。都好重要

冇feel點樣都係朋友關係..
睇上眼幾遠都想靠近..

引用:
原帖由 cC1201 於 2022-10-5 09:54 發表
冇feel點樣都係朋友關係..
睇上眼幾遠都想靠近..
哈!又真係咁樣喎!

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-5 10:52 發表

哈!又真係咁樣喎!
明明知道好鍾意自己..
觸唔到電都係只能當朋友..
自己鍾意嘅人幾遠都想搵..啱feel觸電就可以變成去情侶..

引用:
原帖由 cC1201 於 2022-10-5 14:08 發表

明明知道好鍾意自己..
觸唔到電都係只能當朋友..
自己鍾意嘅人幾遠都想搵..啱feel觸電就可以變成去情侶..
男永遠唔明點令女有觸電感覺

引用:
原帖由 內向認真的小鳥 於 2022-10-5 21:05 發表

男永遠唔明點令女有觸電感覺
投其所好..
有人一絲感動就易動情
有人苦苦追求都不理會
好難講明🤣講Feel..一剎那

但眼應該好重要,重要而家成日戴著口罩。

眼生得大,又會笑的,己經加很多分。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]