• 瀏覽: 12,284
  • 回覆: 32
男朋友有時星期六日要返工,平日補返假
原本噚日約咗佢,但係佢突然間話要返工陪唔到我睇戲,叫我同朋友去睇
之前佢用我部手機login過facebook,所以我部手機會彈佢啲通知出嚟
咁啱畀我見到有個女仔搵佢,仲要話噚日玩得好開心,有時間再約

睇到我真係晴天霹靂… 明明同我講要返工唔得閒陪我,但原來佢只係忙住陪第二個…
我應唔應該問佢係咩事?定係扮唔知就算…

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2022-10-3 11:15 發表
原本噚日約咗佢,但係佢突然間話要返工陪唔到我睇戲,叫我同朋友去睇
之前佢用我部手機login過facebook,所以我部手機會彈佢啲通知出嚟

睇到我真係晴天霹靂… 明明同我講要返工唔得閒陪我,但原來佢只係忙住陪第二個…
驚失去咪扮唔知
攤左牌就掹唔返架啦
到遲下返屋企開門見到兩條肉蟲 先面對現實囉 ok ga

扮唔知咪好白癡

似有心俾你知

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2022-10-3 11:15 發表

妳都已經知咩事啦, 問佢是比機會佢再講大話?

直接傾下大家之後是否繼續, 如果要繼續點樣挽回信任吧!

其實你自己知乜事...
想開佢牌定係扮晒傻就自己決定啦.
不過佢而定呃得你,始終都會再呃。

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-10-3 11:34 發表

驚失去咪扮唔知
攤左牌就掹唔返架啦
到遲下返屋企開門見到兩條肉蟲 先面對現實囉 ok ga
我都好混亂,到底應唔應該問…

引用:
原帖由 cC1201 於 2022-10-3 13:57 發表
似有心俾你知
男朋友以為佢自己logout咗,但其實仲有record
佢應該唔知仲有record所以我仍然收到通知

引用:
原帖由 fwho 於 2022-10-3 15:44 發表
其實你自己知乜事...
想開佢牌定係扮晒傻就自己決定啦.
不過佢而定呃得你,始終都會再呃。
唔問我個心又羅羅孿,問咗又一定會分手
我都唔知點好…

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2022-10-3 16:14 發表

答左你了

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2022-10-3 14:14 發表

唔問我個心又羅羅孿,問咗又一定會分手
我都唔知點好…
所以咪要你自己決定LOR.
開牌99%分手架啦..
不呢D CASE唔分,
你係佢心目中都無乜地位

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2022-10-3 16:14 發表

做點心理準備..呢個男人唔會長久..

絕不可原諒,攤牌

引用:

唔好要呢個男啦,出面大把好男人

攤牌就肯定分手
唔講佢就繼續瞞騙玩落去

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]