• 瀏覽: 9,637
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
聽講好似有個人每晚同人wts Good night ,每一個訊息收費,賺取咗一筆可觀收入。

係咪女人特別容易感到寂寞?特別需要有人注意到妳嘅存在呢?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-2 23:56 發表
聽講好似有個人每晚同人wts Good night ,每一個訊息收費,賺取咗一筆可觀收入。

任何人都希望被在乎!

唔一定。

如何,只有GN同Morning,沒有內容,沒有真實的交流。不要也吧,更何況是要比錢。

女人只在乎在乎的人和她説早安和晚安!

引用:
原帖由 華麗敏捷的筆芯 於 2022-10-3 01:17 發表
女人只在乎在乎的人和她説早安和晚安!
但佢在乎的人完全唔在乎佢,咁收佢費用嗰個都會左乎佢吧?

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-10-3 00:33 發表
唔一定。

如何,只有GN同Morning,沒有內容,沒有真實的交流。不要也吧,更何況是要比錢。
可能真係有啲人即使只係晚安同早晨,已經覺得有個人同佢交流呢?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-3 01:24 發表

可能真係有啲人即使只係晚安同早晨,已經覺得有個人同佢交流呢?
你都好夜

咁都算交流,就真的好寂寞。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-3 01:22 發表

但佢在乎的人完全唔在乎佢,咁收佢費用嗰個都會左乎佢吧?
癡線,沒有任何情感交流,陌生人的早晚安完全沒有意義。俾無謂錢,除非佢精神有問題!

沒有交流沒有意義

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-2 23:56 發表

跟你說晚安的人很多
因為夜晚都會容易寂寞
跟你說早安的人很少
因為很少有人一醒來就開始想你 ​​​

引用:
原帖由 chail 於 2022-10-3 01:54 發表

跟你說晚安的人很多
因為夜晚都會容易寂寞
跟你說早安的人很少
你啱

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-10-3 08:04 發表

你啱
我……係唔會錯架……

引用:
原帖由 chail 於 2022-10-3 01:54 發表

跟你說晚安的人很多
因為夜晚都會容易寂寞
跟你說早安的人很少
差唔多2點喎!你鐘意我同你早晨定晚安?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-10-3 10:45 發表

差唔多2點喎!你鐘意我同你早晨定晚安?
你喜歡啦……
睇下你寂寞定想下我……哈哈

其他女性我唔清楚🤔

不過拍拖至今4年半,由異地戀到依家同居,現任都堅持每日同我講早晨、晚安。

其實正常黎講,女人都係想要一個關心自己既人姐。
「早晨」代表呢個人一起身就記得你,「晚安」代表呢個人結束左一日之後依然記得你。

不過如果需要到用錢黎買呢種「關心問候」,我覺得好可悲…

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]