• 瀏覽: 3,871
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
自問樣子唔算樣衰,都35歲,月入37k,住私樓(我名),有私家車有電單車,但就係無女!

港女係要求高,
但你個d 都係太普通,
要有田有地有租收,有幾個物業
即係唔駛打工,做老闆
先比人睇得起

有圖有真相

日本通返關,港男直接飛去日本溝日本妹,唔好再晒時間溝港女,溝完好大機會最後條女又係派帽玩玩下,晒9氣
港女已經比班狗公寵壞晒,吊高晒眼角個個收為自己係女神,扮高竇,其實港男好受其他國家的女仔歡迎,點解要屈就溝港女
睇下大丁,再睇下坤哥,2個都係成功例子,港男成功娶日本老婆,大把例子有版你睇

你未遇到對的人….

自問?
樓齡?幾多尺?
車咩牌子?
溝女需詳述

引用:
原帖由 代號知足的火花 於 2022-10-2 22:22 發表
自問樣子唔算樣衰,都35歲,月入37k,住私樓(我名),有私家車有電單車,但就係無女!
大叔了

引用:
原帖由 代號知足的火花 於 2022-10-2 22:22 發表
過多5年就冇事架啦

豬扒一定受理

你未遇到件心急嘅,有D女人玩夠,跟著好急搵傻佬認頭。如果你急,咪一拍即合同人埋單囉!只要你ok, 佢ok, then everything will be ok

引用:
原帖由 ywannal 於 2022-10-4 17:56 發表
你未遇到件心急嘅,有D女人玩夠,跟著好急搵傻佬認頭。如果你急,咪一拍即合同人埋單囉!只要你ok, 佢ok, then everything will be ok
但要預左食N手西,仲要極大可能比其他男人中出過

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-10-4 18:07 發表

但要預左食N手西,仲要極大可能比其他男人中出過
這個係一定啦

青春的資本/紅利 18~26

睇你咩要求,中下質數,豬扒米易囉。

追女神一定唔夠啦, 靚仔可能易D ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]