• 瀏覽: 17,256
  • 回覆: 105
  • 追帖: 3
網友甲幾好傾 明明識咗一排大家都好free會互相分享興趣同睇法 (一早已睇哂對方IG相相)

但會突然唔知邊度出現咗咩問題
突然唔再覆我兩日
(但又有上ig update)

突然好唔習慣又要抽離呢種生活上嘅小漣漪,其實明明只係想識個新朋友,又無任何曖昧要向佢表達,只係有好感的確,所以更唔明白

是否人哋見到你個頭像即刻掉頭走呀😂

你地目前只係朋友(甚至係網友),唔係戀人;一般同朋友相處都比較隨意,所以唔係日日傾都好正常。
係你太上心,胡思亂想姐~

Don’t think too much 

佢有其他人要理咪吾得閒理你 睇開d

朋友嘅話,又真係唔會日日覆。都會覺得大家忙,有時間才覆。

好明顯,你是有期待的。。

引用:
原帖由 古你吳到 於 2022-10-2 18:11 發表
是否人哋見到你個頭像即刻掉頭走呀😂
一早睇哂相啦 傻咩

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-10-2 19:59 發表

多謝你

引用:
原帖由 w0800454 於 2022-10-2 18:22 發表
你地目前只係朋友(甚至係網友),唔係戀人;一般同朋友相處都比較隨意,所以唔係日日傾都好正常。
係你太上心,胡思亂想姐~
多謝你
或者係我應該抽離

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-10-2 19:59 發表

我明白
只係之前日日chat
有啲唔希望係自己有邊一句話說得唔好
不求喜歡但求沒有做成不喜歡卦

你地是不是交換了相

其實,你可能只是其中一個網友。唔使咁上心。上得網識人,就預左。

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-10-2 20:20 發表
你地是不是交換了相

其實,你可能只是其中一個網友。唔使咁上心。上得網識人,就預左。
都話D相一早已睇哂
做乜L

普通朋友而已,怎致只是網友或路人。

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-10-2 20:55 發表

都過D相一早已睇哂
做乜L
唔使咁。。。惡

睇開啲

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-10-2 17:52 發表
網友甲幾好傾 明明識咗一排大家都好free會互相分享興趣同睇法 (一早已睇哂對方IG相相)

但會突然唔知邊度出現咗咩問題
突然唔再覆我兩日
(但又有上ig update)

突然好唔習慣又要抽離呢種生活上嘅小漣漪,其實明明只係想識個新朋友,又無任何曖昧要向佢表達,只係有好感的確,所以更唔明白
萍水相逢,其實不用太過在意。 
可能忙碌或者手機丟失,所以無再回覆你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]