• 瀏覽: 1,623
  • 回覆: 19
想當年喺將軍澳某間衫舖度做,追A,俾A拒絕左,B懷恨在心,覺得我追A唔追佢(B),晚晚凌晨3~4點瘋狂call我,一開始隱藏來電,後尾我block曬133隱藏來電,佢就每次都用唔同號碼騷擾我。因為當時衫舖有個工作群whatsapp group,佢見到group入面我號碼,後尾索性晚黑臨瞓覺前手機關機,再之後買左部新手機私人用,舊手機只係工作用

當時追A,俾A拒絕左,之後唔睬佢,有意疏遠佢,之後佢週圍唱我,話我追追下唔追,咁易放棄,肯定係女都追,漁翁撒網,同時追緊無數件,玩家玩玩下,對感情唔認真。根本佢點都有野講,如果追得肉緊,佢又會話我恐怖情人,死纏爛打,騷擾佢,驚我傷害佢

追得勁,女人會話:恐怖情人,死纏爛打,騷擾佢,驚我傷害佢

追得唔勁,女人會話:追追下唔追,咁易放棄,肯定係女都追,漁翁撒網,同時追緊無數件,玩家玩玩下,對感情唔認真

辦公室唔適宜發展戀情,搵食都係行遠 d 好 !

麻煩友無分男女,之前試過有男同事追我,我拒絕咗,之後佢成日踩我唱我,同人講話我唔掂冇人要,笑咗囉,我唔掂你又追我,最終都比佢迫走咗。

引用:
原帖由 四邑工商總會 於 2022-9-30 19:11 發表
想當年喺將軍澳某間衫舖度做,追A,俾A拒絕左,B懷恨在心,覺得我追A唔追佢(B),晚晚凌晨3~4點瘋狂call我,一開始隱藏來電,後尾我block曬133隱藏來電,佢就每次都用唔同號碼騷擾我。因為當時衫舖有個工作群whatsapp group,佢見到group入面我號碼,後尾索性晚黑臨瞓覺前手機關機,再之後買左部新手機私人用,舊手機只係工作用

當時追A,俾A拒絕左,之後唔睬佢,有意疏遠佢,之 ...
阿A都幾搞笑喎,自己拒絕咗人,話人哋追追下唔追。

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2022-9-30 23:12 發表

阿A都幾搞笑喎,自己拒絕咗人,話人哋追追下唔追。
就係咁

愛情就好似辛辣味, 又想試但又怕辣

引用:
原帖由 細緻阿青 於 2022-9-30 23:51 發表
愛情就好似辛辣味, 又想試但又怕辣
愛情好似呃分一樣,一試上癮,不斷出帖不斷呃分,尤其新手新會員

本人既唔高大,又唔靚仔,又冇錢,口才又差,又冇學歷。B連續騷擾左我幾年,經常凌晨打電話騷擾我,一路唔出聲,一開始唔知係佢,後尾佢出聲,一出聲就認得係佢。我轉左工仲成日打電話黎騷擾我,只因為我追A,唔追佢,唔岔氣

後尾A搵左個男友,先至冇再週圍唱我

A同B兩個都係福佳,一個週圍唱我,仲自己建左個whatsapp group抆左成班同事入去唱我,另一個成日凌晨call我,喂極唔應機

引用:
原帖由 四邑工商總會 於 2022-10-1 00:14 發表
A同B兩個都係福佳,一個週圍唱我,仲自己建左個whatsapp group抆左成班同事入去唱我,另一個成日凌晨call我,喂極唔應機
其實追女仔唔難亦唔麻煩,只係你冇眼光,唔睇清楚A嘅性格就出擊,一個人性格好唔好平日相處都略知一二

引用:
原帖由 四邑工商總會 於 2022-9-30 19:11 發表

所以你轉咗路?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-10-1 22:23 發表

所以你轉咗路?🤷🏼‍♂️
我搵陸小鳳唔該

引用:

係你追啱啲麻煩人

引用:
原帖由 高山少年 於 2022-9-30 21:00 發表
辦公室唔適宜發展戀情,搵食都係行遠 d 好 !
有啲人唔鍾意㗎,食嗰度屙嗰度。

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2022-9-30 23:10 發表
麻煩友無分男女,之前試過有男同事追我,我拒絕咗,之後佢成日踩我唱我,同人講話我唔掂冇人要,笑咗囉,我唔掂你又追我,最終都比佢迫走咗。
你俾佢逼走左?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]