• 瀏覽: 16,504
  • 回覆: 73
  • 追帖: 2
+5
之前諗左好耐要學瑜伽識女女,終於最近我報左瑜伽試堂,因為第一次做瑜伽,都唔知著咩好,所以特登買左條瑜伽褲去學瑜伽用。
去到上堂,真係好多女女,連Miss都好靚女但啲女仔見到我都好似好怕羞咁,我主動行過去say hi,佢地笑一笑就遠離左我。可能對我冇興趣掛。
點知落堂走果陣,聽到佢地笑我男人老狗著瑜伽褲好核突好過份,而家男人唔著得瑜伽褲咩?咁男人做瑜伽做咩先岩?

仲以為去學瑜伽可以識到女女,點知得個吉

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-29 18:05 發表
之前諗左好耐要學瑜伽識女女,終於最近我報左瑜伽試堂,因為第一次做瑜伽,都唔知著咩好,所以特登買左條瑜伽褲去學瑜伽用。
去到上堂,真係好多女女,連Miss都好靚女但啲女仔見到我都好似好怕羞咁,我主動行過去say hi,佢地笑一笑就遠離左我。可能對我冇興趣掛。
點知落堂走果陣,聽到佢地笑我男人老狗著瑜伽褲好核突好過份,而家男人唔著得瑜伽褲咩?咁男人做瑜伽做咩先岩?

...
你條瑜珈褲乜嘢顏色
有冇喺條褲出面加多條短褲先

唔著褲易溝啲。

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-9-29 19:46 發表

你條瑜珈褲乜嘢顏色
有冇喺條褲出面加多條短褲先
你錯,你應該買條大青瓜放入褲浪才受歡迎,你到你一粒花生仲唔走咩。

識入跌吉唔識上google

圖呢?

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-29 18:05 發表

...
男人老狗去學怕人唔知你係狗公

引用:

...
男人老狗著瑜伽褲咁仆街!?分分中被人圍毆添呀!

現代褲?

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-9-29 20:19 發表
唔著褲易溝啲。
唔著嚇親人呀

大佬男人老狗著瑜珈褲 嗰抽荔枝脹曬出嚟好核突喎

你6舊腹肌高大靚仔著乜d女都自己衝埋嚟

引用:

...
你係咪著咗女裝瑜伽褲呀?🤷🏼‍♂️男裝有三隻褲腳㗎喎🤷🏼‍♂️

冇圖呢~就一律當基帖

係咪好緊身嗰隻?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]