• 瀏覽: 16,924
  • 回覆: 73
  • 追帖: 2
+5
圖都冇張開乜野貼

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-29 18:05 發表
之前諗左好耐要學瑜伽識女女,終於最近我報左瑜伽試堂,因為第一次做瑜伽,都唔知著咩好,所以特登買左條瑜伽褲去學瑜伽用。
去到上堂,真係好多女女,連Miss都好靚女但啲女仔見到我都好似好怕羞咁,我主動行過去say hi,佢地笑一笑就遠離左我。可能對我冇興趣掛。
點知落堂走果陣,聽到佢地笑我男人老狗著瑜伽褲好核突好過份,而家男人唔著得瑜伽褲咩?咁男人做瑜伽做咩先岩?

...
社會很現實,D女見你咁L細兜,邊個同你交流丫⋯miss都睇你 唔起啦…

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-29 18:05 發表
之前諗左好耐要學瑜伽識女女,終於最近我報左瑜伽試堂,因為第一次做瑜伽,都唔知著咩好,所以特登買左條瑜伽褲去學瑜伽用。
去到上堂,真係好多女女,連Miss都好靚女但啲女仔見到我都好似好怕羞咁,我主動行過去say hi,佢地笑一笑就遠離左我。可能對我冇興趣掛。
點知落堂走果陣,聽到佢地笑我男人老狗著瑜伽褲好核突好過份,而家男人唔著得瑜伽褲咩?咁男人做瑜伽做咩先岩?

...
告班仆街岐視,告到排隊幫你含

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-9-29 19:46 發表

你條瑜珈褲乜嘢顏色
有冇喺條褲出面加多條短褲先
黑色嘅,點解仲要再加條短褲,好熱

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-9-30 07:50 發表

你係咪著咗女裝瑜伽褲呀?🤷🏼‍♂️男裝有三隻褲腳㗎喎🤷🏼‍♂️
有分㗎?我好似得兩隻褲腳

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-30 13:14 發表

有分㗎?我好似得兩隻褲腳
咁即係女裝囉🤷🏼‍♂️咁梗係俾人笑啦🤷🏼‍♂️買男裝瑜伽褲好似女人買爸咁㗎🤷🏼‍♂️在下就著三十H🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 Shipon 於 2022-9-30 13:12 發表

黑色嘅,點解仲要再加條短褲,好熱
就算係黑色, 會突起性器官
有條短褲姐姐會好啲

小心扯旗,除非你有1O寸長,d女即刻眼金金想叫你落堂去飲嘢

瑜伽褲唔可以着底底你知㗎呵!

現袋褲好核突囉

現W又如何?

條9有冇酒出

要將條底牌 著係出邊

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-9-29 22:29 發表

男人老狗著瑜伽褲咁仆街!?分分中被人圍毆添呀!
咁又唔好睇得香港人咁衰...............最多都係比啲基佬摸屎忽啫!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]