• 瀏覽: 32,050
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
+2
3月同前男友分手之後冇再同佢聯絡
佢突然搵返我同我講佢仲好掛住我放唔低我
阿姐我已經脫胎換骨冇再諗起佢
除左比心機讀書同埋瘋狂返part time之外已經冇再諗呢d兒女私情
發現自己係咁中意我當初就唔會出軌啦係咪先?

佢自問自答話我一定仲好嬲佢
反而佢自己話12月會返香港想見下我同我食飯
仲問返我記唔記得以前最中意同佢食邊間餐廳唔知間餐廳執左未
講一大堆野佢自己係到懷緬過去都唔知做乜

我地之間有共同朋友
唔知佢係咪問過d朋友我有冇拍拖
佢話既然大家都係單身
不如12月比個機會大家
當依家玩大富翁呀?命運定機會?

慌唔係佢同眼鏡女散左之後未搵到下一個目標想搵我黎zip咩
就算佢係真心悔改我都唔會比機會佢囉
正所謂一次不忠百次冇L用

真唔明點解要咁犯賤
要失去先識珍惜
maybe只係扮珍惜🤷‍♀️

引用:
原帖由 丫呀啊吓 於 2022-9-29 15:01 發表
除左比心機讀書同埋瘋狂返part time之外已經冇再諗呢d兒女私情

講一大堆野佢自己係到懷緬過去都唔 ...

支持你, 不忠的, 都不要留戀.
出面大把好男仔.

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-9-29 15:08 發表

支持你, 不忠的, 都不要留戀.
出面大把好男仔.
冇男朋友仲自在

引用:
原帖由 丫呀啊吓 於 2022-9-29 15:08 發表

冇男朋友仲自在
所以無好男仔, 寧願唔拍拖, 做人無理由退步.

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-9-29 15:11 發表

所以無好男仔, 寧願唔拍拖, 做人無理由退步.
就算同返佢一齊
之前佢出軌件事我心入面都會有條刺
又何必

引用:
原帖由 丫呀啊吓 於 2022-9-29 15:12 發表

就算同返佢一齊
之前佢出軌件事我心入面都會有條刺
又何必
有條刺就無意思,
我同你一樣相信, 一次不忠, 百次不用. 女男都APPLY
世界不停有引誘, 控制唔到自己, 就唔得.
幾愛都要放低, 而且你都放低左個垃圾, 唔好搞, 只會整污糟自己, 何必.

都算你醒

因為12月唔想孤單過聖誕新年

同意

佢只係想約你執番 幾劑啫

引用:
原帖由 丫呀啊吓 於 2022-9-29 15:01 發表

講一大堆野佢自己係到懷緬過去都唔 ...
佢分明想氹西屌

佢都係想同你啪啪啫接受到咪俾個機會人囉

仲未揾到炮友啫

你知自己想點先係最重要既

12月等平安夜一齊過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]