• 瀏覽: 2,763
  • 回覆: 23
我老公有外遇,佢決定我分開,我地仲有個小朋友,我岩岩發現原來果個女人係專幫男人按摩店到做,如果我老公知道或者佢去果到揼骨識,都應該唔會同佢認真,最多偷跳,個女人仲要50歲,我老公三十幾。

引用:
原帖由 Lovemini 於 2022-9-29 10:21 發表
我老公有外遇,佢決定我分開,我地仲有個小朋友,我岩岩發現原來果個女人係專幫男人按摩店到做,如果我老公知道或者佢去果到揼骨識,都應該唔會同佢認真,最多偷跳,個女人仲要50歲,我老公三十幾。
只能夠話你老公真識食 大媽應該風韻尤存 技術超卓

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-9-29 10:51 發表

只能夠話你老公真識食 大媽應該風韻尤存 技術超卓
食到拋妻棄子,我真係唔明

引用:
原帖由 Lovemini 於 2022-9-29 10:21 發表
正常應該唔會,你肯定係呢個女人?咁你地關係係點

引用:
原帖由 Lovemini 於 2022-9-29 10:57 發表

食到拋妻棄子,我真係唔明
男人大多係細佬控制大腦
你男人睇怕係細佬已被控
個心自然飛走
有負任心d係兩頭住家 做人老公返屋企就做老豆
不負責任就會好似宜家咁 影都冇埋乜都唔理

其實前者情況唔通你又得咩,長痛不如短痛啦

肯定係果個女人,我睇過佢既相,我老公話要分開 仲要係好突然 頭一日玩失蹤,之後就話比佢靜下,佢開頭電話都唔肯同我講,淨係信息講,我同佢本身無嗌交 無啦啦失蹤一晚跟住話要冷靜,跟住話決定唔反黎
佢試過有少少錢,去到無錢無地方住 我都無所謂,咪一齊捱,我問屋企借錢幫佢,換黎咁既結果,唔愛可以直接講',話走就 走,少少內疚都無
我試 過 代入佢角色理解下佢,但都係理解唔到

引用:
原帖由 Lovemini 於 2022-9-29 11:32 發表
肯定係果個女人,我睇過佢既相,我老公話要分開 仲要係好突然 頭一日玩失蹤,之後就話比佢靜下,佢開頭電話都唔肯同我講,淨係信息講,我同佢本身無嗌交 無啦啦失蹤一晚跟住話要冷靜,跟住話決定唔反黎
佢試過有少少錢,去到無錢無地方住 我都無所謂,咪一齊捱,我問屋企借錢幫佢,換黎咁既結果,唔愛可以直接講',話走就 走,少少內疚都無
我試 過 代入佢角色理解下佢,但都係理解唔到
男人女人構造都大不同
想法更甚啦
明既會明 唔明黎明都幫唔到你去明
又唔係數學sloving unknown
邊得話完全代入就解得通

究竟係男人無情'定係佢特別冷血'一晚就可以對我完全唔同,仲要講粗口話我煩,好似變左第二個人咁,唔愛我無所謂但個女都要關心下,個女岩岩上小學,完全問都唔問個女點 .個女問我爸爸係咪唔記得佢 果下我真係😭'我都唔知我上一世係咪欠佢太多

樓主都好失敗

引用:
原帖由 Lovemini 於 2022-9-29 11:55 發表
究竟係男人無情'定係佢特別冷血'一晚就可以對我完全唔同,仲要講粗口話我煩,好似變左第二個人咁,唔愛我無所謂但個女都要關心下,個女岩岩上小學,完全問都唔問個女點 .個女問我爸爸係咪唔記得佢 果下我真係😭'我都唔知我上一世係咪欠佢太多
男人多情兼長情 但某特定短時間會迷失
女人尊情兼絕情
應該係

引用:
原帖由 badman2024 於 2022-9-29 11:56 發表
樓主都好失敗
因為識錯男人,將信任同真心比左一個唔應該信任既人,依家仲要自己湊大個女 如果依啲係你所講既「失敗 」咁我認我係架 我希望你永遠唔會好似我咁「失敗」

你老公50歲都食得落,好缺母愛?

個女人可能按摩的技術好好,令到你老公好舒服,著了迷,未必對她有愛情,一時迷失,你忍耐吓

引用:
有小朋友麻煩啲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]