• 瀏覽: 13,648
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
我鐘意咗我最好嘅朋友(女
我同佢熟到知道曬屋企嘅嘢
佢又會講佢咩類型鍾意男仔
我都係最近先發覺我鍾意佢
想問係咪已經friend zone咗
已經冇機會咁仲表唔表白好
有怕表完白冇咗個最好嘅朋友
求各位師兄教路點算好?🤦🏻

用你跟她保持的距離、聯絡時間,試一試大家係咪真吧!

引用:
原帖由 大企鵝 於 2022-9-28 11:59 發表
用你跟她保持的距離、聯絡時間,試一試大家係咪真吧!
想問點試🥲

引用:
原帖由 自傲高雅的背心 於 2022-9-29 13:24 發表

想問點試🥲
釣魚....上上、落落....用時間作距離

引用:
原帖由 DanielWo 於 2022-9-29 16:32 發表
理佢三七二十一,
表完白再算
認真咩🥲

咁有冇啲咩表白好方法

引用:
原帖由 自傲高雅的背心 於 2022-9-29 16:40 發表

認真咩🥲

咁有冇啲咩表白好方法
沙灘擺滿心型臘燭 , 再999支玫瑰重本出手 , 之后跪底, 說我愛你 ,
徒人圍觀, 再拍手, 再大叫 " 應承佢, 應承佢..............." ,
女孩感動到眼有淚光 ......
之后得米 !!!! 正式手拖手 ....

附件

下載-0929.jpg(9.52 KB)

🥱🥱🥱🥱🥱
如果樓主想表白完冇左個好朋友的,咁你就跟B仔樓上既留言去做啦
其實你表唔表白同滿唔溝到條女,根本一d關係都冇
條女冧你既,你可以跳過表白呢個好似係必須既濕鳩step
相反,你越去表白人地只會覺得你煩膠

最後,你睇完以上段野堅持仲去找死的,唔通仲阻你咩?🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 自傲高雅的背心 於 2022-9-29 16:40 發表

認真咩🥲

咁有冇啲咩表白好方法
直接攞條賓周出來🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 BB六歲 於 2022-10-2 16:12 發表
🥱🥱🥱🥱🥱
如果樓主想表白完冇左個好朋友的,咁你就跟B仔樓上既留言去做啦
其實你表唔表白同滿唔溝到條女,根本一d關係都冇
條女冧你既,你可以跳過表白呢個好似係必須既濕鳩step
相反,你越去表白人地只會覺得你煩膠

最後,你睇完以上段野堅持仲去找死的,唔通仲阻你咩?🤣🤣🤣🤣🤣
B兄的意思,如果大家都有感覺就會自自然然走埋一齊, 多D約佢肯出來成日見,就唔洗表白? 無feel 的表白完,佢地就會避開佢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]