• 瀏覽: 50,118
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 花生加滴油 於 2022-9-28 12:20 發表

再大年紀我下次係唔係要叫阿婆
你敢叫阿婆,可能你細佬會嬲你一世

引用:
原帖由 wanwan9258 於 2022-9-28 17:28 發表

20年喎, 不過世界每秒都變緊, 每秒都會擦出人類既新觀點
叫伯母睇開D
啲人諗住咁㗎,現在有得快樂時就快樂咗先,將來出問題將來再解決。

引用:
原帖由 小性奴 於 2022-9-28 23:05 發表

我同我老公差14年 (外表上睇落無差咁遠)
當初我老豆老母都好反感 叫我分手
但我堅持仲同佢地炒大鑊 
之後食多幾次飯 佢哋就接受左 呢家仔都生埋
所以你覺得真係你地講兩句就拆散到佢哋咩?
過來人話你聽 你哋愈反對我愈要堅持 吹咩😂
我係樓主你就咩都唔好做啦 要做叫返你呀媽做啦😆
係,想問你依家都相處得好好嘅?

引用:
原帖由 開心奇幻 於 2022-9-29 00:20 發表

介紹多啲後生女俾你細佬識啦!
想佢見異思遷?或者佢堅定不移呢

痴線 呢d野自己梗係唔好開口講啦 擺自己上台咩
而家咩年代呀 戀愛自由喎 

引用:
原帖由 花生加滴油 於 2022-9-27 17:09 發表
細佬識左女朋友一段時間,平時都有聽細佬提佢女朋友,睇落去都正正常常,佢女朋友仲要同佢好好,成日放野畀細佬,之前仲送左部PS5畀細佬。

最近,細佬終於帶女朋友番屋企介紹畀阿爸阿媽認識。點知第一眼,我仲以為係佢女朋友阿媽上左嚟,我差啲叫佢做阿姨,好彩係我叫出口之前,細佬介紹,原來果位阿姨就係佢女朋友。

雖然冇問到佢幾多歲,但感覺上都同阿媽差唔多大,或者細阿媽少少,只係可能保養得比阿媽好啲啲 ...
你細佬喜歡咪得囉~  其實係咪冇化妝咋?
搵個後生又靚你阿媽又話成日洗細佬錢又話唔做家務等等問題
送ps5,有幾多女仔係會送野比男仔架~可能有但少。

引用:
原帖由 godsend 於 2022-9-29 12:21 發表

想佢見異思遷?或者佢堅定不移呢
細佬拍得好地地又無理由勸佢分手。但愛情係雖要考驗既,介紹女仔俾佢識又唔係咩壞事。如果道德標準咁高,咁就祝福細佬吧。陪阿媽去多幾次旅行散下心,希望佢接受到。記住唔好叫錯做阿姨😗

引用:
原帖由 開心奇幻 於 2022-9-29 21:18 發表

細佬拍得好地地又無理由勸佢分手。但愛情係雖要考驗既,介紹女仔俾佢識又唔係咩壞事。如果道德標準咁高,咁就祝福細佬吧。陪阿媽去多幾次旅行散下心,希望佢接受到。記住唔好叫錯做阿姨😗
我估佢始終都唔得,如果真係結咗婚日後都好多問題出現。

少年不知富婆好💰,錯把少女當成寶🤭

真愛就冇問題!
二婚都冇問題!
有小朋友跟男方就接受吾到了!

引用:
原帖由 大虎源 於 2022-10-1 21:48 發表
真愛就冇問題!
二婚都冇問題!
有小朋友跟男方就接受吾到了!
X2

拍住先攞d經驗,結得成先算啦

睇標題以為你媽叫你同你細佬女友分手😆😆😆