• 瀏覽: 7,744
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
+2
作為男性對皮膚護理冇咩概念,見到朋友去睇醫生做機有改善,我跟埋佢去試 (佢比我嚴重,有新瘡舊印凹凸洞)我自己隨年紀大,少咗生瘡,尚存陳年凹凸洞,見人搞我又搞😂,呢兩個月做咗兩次機之後影,仲要做多4次。

附件

DBF202EC-F742-436A-8C3D-4A4EDF42194F.jpeg(278.47 KB)

AF83850A-0FEC-42E3-8CD2-BC5F77D149CF.jpeg(88.73 KB)

m22我老公做左冇效 宜家轉左針挑加FOTONA去做

你做咗咩機?明顯少咗窿喎😳

男人都肯走去做?

引用:
原帖由 avatin88 於 2022-9-27 18:12 發表
咩係針挑

引用:
原帖由 粉紅色的寶貝 於 2022-9-29 00:48 發表
你做咗咩機?明顯少咗窿喎😳
真係有細d,不過每次打完都會腫幾日,皮膚會起沙,好彩帶口罩遮住, 部機叫m22

引用:
原帖由 catcatherine317 於 2022-9-29 06:12 發表
男人都肯走去做?
唔想咁爛,利申唔算貪靚

引用:
原帖由 avatin88 於 2022-9-27 18:12 發表
FOTONA係點?我已經唔會點生暗瘡,得舊凹凸洞所以我唔洗針清,打完除左紅腫幾日,好似有改善中

引用:
原帖由 努力小黃瓜 於 2022-9-30 18:30 發表

真係有細d,不過每次打完都會腫幾日,皮膚會起沙,好彩帶口罩遮住, 部機叫m22
正常,呢d叫down time, 我以前試過紅咗差唔多成個星期,做幾次後你會發現皮膚再好d,好正嫁

引用:
要幾錢?有用嗎?想知詳情

引用:
原帖由 努力小黃瓜 於 2022-9-30 18:34 發表

FOTONA係點?我已經唔會點生暗瘡,得舊凹凸洞所以我唔洗針清,打完除左紅腫幾日,好似有改善中
我都想知效果明唔明顯

引用:
原帖由 CRAZYTEATEA 於 2022-10-5 05:38 發表

我都想知效果明唔明顯
做完兩次效果,有d分別

我做微針射頻都好左好多

引用:
原帖由 秋天紅色手背 於 2022-10-7 00:08 發表
我做微針射頻都好左好多
做咗幾多錢?需要醫生做嗎

但超痛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]