• 瀏覽: 6,550
  • 回覆: 39
由細到大都好容易出雀斑,年紀越大就開始望住d斑由細細點連埋一片大既,好顯老,唔想出街俾人叫姨姨……但係出去打斑係咪好痛,做完之後會腫好耐?唔想比人不斷sell不斷轟炸所以遲遲都未做…

我都有帶我媽去打斑, 打完睇落真係後生左, 尤其你後生更加要去做

你可以問下身邊有無朋友做開架嘛

我都有陪frd去做facial

其實冇啲人講到咁恐怖

坐喺reception對出大半個鐘都無人sell我

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Anmanleung 於 2022-9-27 12:01 發表
我都有帶我媽去打斑, 打完睇落真係後生左, 尤其你後生更加要去做
我媽媽都好貪靚,不過佢好好彩唔會點出斑,可惜我唔似佢

引用:
原帖由 pegpegchow 於 2022-9-27 14:42 發表
你可以問下身邊有無朋友做開架嘛

我都有陪frd去做facial

其實冇啲人講到咁恐怖

坐喺reception對出大半個鐘都無人sell我
成日聽人講都話上左美容院,唔買package就出唔返黎,所以我就驚… 你去邊度做阿?如果唔會太hard sell我都會考慮下

引用:
原帖由 Leonaa 於 2022-9-27 17:42 發表

成日聽人講都話上左美容院,唔買package就出唔返黎,所以我就驚… 你去邊度做阿?如果唔會太hard sell我都會考慮下
我覺得beauskxx唔hard sell,你可以考慮下

引用:
原帖由 Leonaa 於 2022-9-27 17:42 發表

我frd只係去試做,做完佢話考慮下先,問左兩句都唔買package就無纏住佢話sell,唔係我想像中咁,啱先問左佢話係perface,佢去做laser打暗瘡印,做完一次已經見到少少分別,佢話紅兩三日就退曬

引用:
原帖由 pegpegchow 於 2022-9-28 10:33 發表

我frd只係去試做,做完佢話考慮下先,問左兩句都唔買package就無纏住佢話sell,唔係我想像中咁,啱先問左佢話係perface,佢去做laser打暗瘡印,做完一次已經見到少少分別,佢話紅兩三日就退曬
我有上開佢度做pico 當時都無猛咁sell 不過都有介紹下唔同療程
話唔需要其實都唔會再講落去
我覺得service都幾好 跟過幾個治療師都幾好
就算知道唔係第一次做都會提你做完點護理 又會follow up

引用:
原帖由 pegpegchow 於 2022-9-28 10:33 發表

我搵個有做開facial既朋友陪我先, 希望做四五次就可以打走曬佢啦

引用:
原帖由 avatin88 於 2022-9-27 18:34 發表

真係驚sell咪最多唔帶信用卡囉
一定唔會有人sell到

引用:
原帖由 Leonaa 於 2022-9-28 16:48 發表

我搵個有做開facial既朋友陪我先, 希望做四五次就可以打走曬佢啦
除非你好誇張,四次已經可以淡色到睇唔到

引用:
原帖由 camcamx3 於 2022-9-28 10:34 發表

我有上開佢度做pico 當時都無猛咁sell 不過都有介紹下唔同療程
話唔需要其實都唔會再講落去
我覺得service都幾好 跟過幾個治療師都幾好
就算知道唔係第一次做都會提你做完點護理 又會follow up
我都想跟我frd一齊做,見到佢keep得好好,毛孔同膚色都改善到,

引用:
原帖由 avatin88 於 2022-9-27 18:34 發表

我都係呢個做thermage,真係whatsapp send d 資料黎就冇再chur我買

引用:

Perface做打斑幾好,我之前啲雀斑都係佢嗰度整走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]