• 瀏覽: 5,461
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
謝謝各位回覆,不再討論這個問題

叼。。正on9.。。。你腦進水吧。。甘都發帖。你無腦分析的?

無三不成幾
即係你地雙方都準備$2車
人生歷練都比唔到自己答案咩
學柴九哥講.....人生有幾多個十年

有病就去睇醫生啦

最緊要可以開帖先

應該冇乜可能啩, 回憶係咪好嘅, 愛係幾十年前嘅事, 都係停留返喺嗰格, 最多係有遺憾姐, 真係愛的話, 要搵點解唔搵, 事過境遷嘅嘢樓主唔好幻想太多.

引用:
原帖由 AnnLeungLaiYin 於 2022-9-27 09:56 發表
如果舊男友幾十年後講好愛我,但佢又結左婚,我沒有做錯但是被他當年飛左咁會不會原諒他?
感覺食了一百年前的麵包............有同無都無分別.........因為已無意思....!!
笑一笑就完了..........!!

問題是你都幾記仇..........!!

謝謝你

謝謝你

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-9-27 10:02 發表
叼。。正on9.。。。你腦進水吧。。甘都發帖。你無腦分析的?
謝謝回覆, 萬分謝禮,香港人真好有又有禮貌又會回覆,哈哈

引用:
原帖由 AnnLeungLaiYin 於 2022-9-27 09:56 發表
如果舊男友幾十年後講好愛我,但佢又結左婚,我沒有做錯但是被他當年飛左咁會不會原諒他?
你哋而家都7、80歲,算吧啦仲諗咁多,得閑出嚟食下茶

引用:
Del

引用:
原帖由 日照雷門 於 2022-9-28 08:29 發表

Del
簡嵩哲回覆

引用:
你有多大?其實見下面食下飯有乜所謂?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]