• 瀏覽: 9,957
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 14:43 發表

應該傾唔到8小時
WhatsApp反而可以由早傾到晚, 食飯去廁所都可以係咁寫

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-10-1 16:20 發表

WhatsApp反而可以由早傾到晚, 食飯去廁所都可以係咁寫
咁樣傾悶死人

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-10-1 16:20 發表

由早到晚甘多野傾。
都好掛住對方,唔捨得停🥰

引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 16:21 發表

咁樣傾悶死人
可能有些人唔悶

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-10-1 16:55 發表

可能有些人唔悶
邊有咁多嘢講

引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 16:56 發表

邊有咁多嘢講
熱戀中會有

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-10-1 16:58 發表

熱戀中會有
熱戀中都係啫,冇理由三幅被講來講去都係呢啲。

引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 16:59 發表

熱戀中都係啫,冇理由三幅被講來講去都係呢啲。
甘一定唔係三幅被啦

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-10-1 17:00 發表

甘一定唔係三幅被啦
講嚟講去又兜返去原來嗰啲,唔知有冇意思

引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 16:21 發表

咁樣傾悶死人
當你對對方真係有興趣, 想關心了解多啲, 你自然有無數嘢想講想知(就算過了熱戀期)

我會用一世人去了解對方(包括朋友)!

點解會悶、會三幅被, 因為你只對自己想要的東西有興趣, 只關心對自己有利益的東西。

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-10-1 19:55 發表

當你對對方真係有興趣, 想關心了解多啲, 你自然有無數嘢想講想知(就算過了熱戀期)

我會用一世人去了解對方(包括朋友)!

點解會悶、會三幅被, 因為你只對自己想要的東西有興趣, 只關心對自己有利益的東西。
唔可以話只關心自己有利益嘅東西,各人嘅性格耐性唔同,我覺得一傾傾三四個鐘頭乜都講晒,點傾到八個鐘,第日再講乜嘢又係講返昨天嗰啲?

引用:
原帖由 godsend 於 2022-10-1 20:00 發表

唔可以話只關心自己有利益嘅東西,各人嘅性格耐性唔同,我覺得一傾傾三四個鐘頭乜都講晒,點傾到八個鐘,第日再講乜嘢又係講返昨天嗰啲?
不過有啲人真係好悶, 無論甚麼話題一兩句就停, 唔好話三、四個鐘, 三、四個字都已經好長了。

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-10-1 20:40 發表

不過有啲人真係好悶, 無論甚麼話題一兩句就停, 唔好三、四個鐘, 三、四個字都已經好長了。
三四個字嗰啲人冇耐性㗎,講一大堆嘢都要個幾鐘啦,如果傾得八個鐘嗰啲又超好耐性,唔係評論佢啱定唔啱係個人嘅性格。

幾個原因,一係想同你傾耐啲,了解多啲你究竟係個咩人先, 一係外在條件勁差,一出黎會趕客,一係份工好困身, 時間長抽唔到時間

所以就唔會出黎啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]