• 瀏覽: 38,958
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2
+2
如果係真,你個人真係廢

引用:
原帖由 生死以外無大事 於 2022-9-25 20:08 發表
以前未結婚我和家人關係都好親蜜,但老婆和我家人關係一直麻麻,本來天真以為會慢慢好啲,但事實上愈來愈差,甚至太太會經常係啲囝囡面前咒我全家,但在人前佢又唔肯承認,主要係佢好要面子,要扮晒自己好新抱,所以結婚後我就兩邊唔係人,有家庭聚會太太最鍾意就係扮唔得閒去唔到,俾人踢爆咗就係"我" 唔得醒目, 不過我家人在外國所以都少機會見,上年我爸爸有病,其間都係間中先俾我囝囡問候吓,仲要迫我自己搵籍口點解佢地 ...
你冇用架

娶錯老婆毀三代

so bad 

食軟飯?

引用:
原帖由 civic11111 於 2022-9-26 18:55 發表
食軟飯?
No need to guess it is for sure

你同佢講咁即係將來仔女另一半吾比,佢地都會吾拜你喎諗下今日仔女都會睇到

你同只乸講,你都有子女,你現時所作所為,將來你的仔女都會咁樣對你,他朝君體也相同。

老婆5去咪自己去囉, 點解要求佢? 有理由就自己搞店, 又5駛靠佢.
為仔女同拜老豆係2回事, 5好自欺欺人啦.

引用:
原帖由 生死以外無大事 於 2022-9-25 20:08 發表
以前未結婚我和家人關係都好親蜜,但老婆和我家人關係一直麻麻,本來天真以為會慢慢好啲,但事實上愈來愈差,甚至太太會經常係啲囝囡面前咒我全家,但在人前佢又唔肯承認,主要係佢好要面子,要扮晒自己好新抱,所以結婚後我就兩邊唔係人,有家庭聚會太太最鍾意就係扮唔得閒去唔到,俾人踢爆咗就係"我" 唔得醒目, 不過我家人在外國所以都少機會見,上年我爸爸有病,其間都係間中先俾我囝囡問候吓,仲要迫我自己搵籍口點解佢地 ...
你揀左個食住你既老婆眼光問題

引用:
忍得佢,食得屎。自己決定。

引用:
原帖由 正傻西4 於 2022-9-26 15:56 發表

完全覺得你係廢物。

不如剪賓州變性做乸型算吧。
X2

引用:
呢個完全係你既問題喎.

睇樓主都只係係到講兩句 唔會真係同老婆坐低傾傾解決

你選錯老婆了.......
你老婆完全唔尊重你父母家人.
實在太專橫.....
你要發下威了......唔使理她......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]