• 瀏覽: 26,126
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
我31, 玩app識到
樣子都Ok, 讀緊U, sporty陽光膚色
同佢幾好傾, 所以約出嚟幾次
然後拍拖, 咁好自然地....發生關係
每次過程都好舒服

但係年紀會唔會有問題呢

咁好笑,當養狗仔,最多8年羅!

食咗小鮮肉開心過咪算,何必諗咁遠!

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-9-25 13:24 發表
我31, 玩app識到
每次過程都好舒服

但係年紀會唔會有問題呢
如果年紀後生過自己十年,但心智非常成熟,年齡差已經唔係問題。最緊要大家傾得埋,相處起來係開心既。

你同佢唔覺有問題就冇問題啦

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-9-25 13:24 發表
我31, 玩app識到
每次過程都好舒服

但係年紀會唔會有問題呢
食到鮮肉好補架尤其係吞服新鮮液體對皮膚特別好又滑

兩個男男冇所謂既

引用:
我31, 玩app識到
每次過程都好舒服

但係年紀會唔會有問題呢
佢每次收幾多錢㗎

引用:
我31, 玩app識到
每次過程都好舒服

但係年紀會唔會有問題呢
有得食,好食啦,返正都難長久。你自己諗下如果有未來,你可以最遲幾多歲同佢結婚生仔?到時佢又幾多歲?佢果時的年齡適合結婚生仔未?純肉體關係就咩問題都無

男男天空高掛我的夢🤣

到你 35 歲開始現老態,佢就會飛你,好好享受最後的四年。

小鮮肉血氣方剛,閒閒地一日幾次梗舒服架,
益晒你啦🤷‍♂️

引用:
原帖由 養和院彎 於 2022-9-25 16:32 發表
到你 35 歲開始現老態,佢就會飛你,好好享受最後的四年。
衣家D女人keep 得好好架

關我尻事? 話之你同小學生拍拖做愛啦!

過幾年就會覺老佢好多。享受現在,不要想將來。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]