• 瀏覽: 11,116
  • 回覆: 50
結婚接近兩年,婚後老婆表示不需要性生活。自己諗著可以慢慢開導佢,令佢改變,但現在發現原來什麼都改變不到。有愛也開始接受不到了,
每晚都在想應唔應該放棄呢段有名無實既婚姻

結婚前有冇架?

引用:
原帖由 Tonychaha 於 2022-9-24 00:36 發表
結婚前有冇架?
有幾次

咁就怪啲

引用:
原帖由 人生輸家 於 2022-9-24 00:35 發表
結婚接近兩年,婚後老婆表示不需要性生活。自己諗著可以慢慢開導佢,令佢改變,但現在發現原來什麼都改變不到。有愛也開始接受不到了,
其實性生活不協調, 可以是導致離婚原因, 不是甚麼不能接受。

甚至也可以大方地向親戚朋友交代的理由。

引用:
Find a ptgf. 

引用:
性冷感、強勢女人根本不宜結婚,
最後離婚居多~

引用:
原帖由 人生輸家 於 2022-9-24 00:39 發表

有幾次
得幾次已經係好大問題~

引用:
兩個人結婚原來係為左仆野

你老婆幾歲啊

唔同你做啫,你冇俾錢。

是樓主唔細心,唔溫柔嗎?

好未生仔女人唔願做?

引用:
原帖由 價值 於 2022-9-24 23:29 發表

兩個人結婚原來係為左仆野
婚後會仆嘢同結婚為咗仆嘢係兩回事嚟

引用:
原帖由 陽光藍藍的棉花 於 2022-9-25 00:59 發表
你老婆幾歲啊

引用:
有無仔女

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]