• 瀏覽: 27,906
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
一年前,係交友app識左個女仔,後來都鍾意左佢,所以send msg 同佢表左白,但佢一直都收到但冇睇,連藍剔都冇,果陣等左整個星期佢都冇覆我,我諗可能個女仔真係對我冇意思,連訊息都唔睇,所以就放棄左

點知一年後,佢竟然覆我啦!仲話想同我再了解深入啲,但已經隔左一年,點解可以一年後先至覆我,佢話佢太多訊息,所以而家先睇到覆我。
雖然一年後我都未有女朋友,但係我已經冇當初咁鍾意佢啦,如果佢一年前就覆我嘅話咪好囉

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-9-23 12:26 發表
一年前,係交友app識左個女仔,後來都鍾意左佢,所以send msg 同佢表左白,但佢一直都收到但冇睇,連藍剔都冇,果陣等左整個星期佢都冇覆我,我諗可能個女仔真係對我冇意思,連訊息都唔睇,所以就放棄左

點知一年後,佢竟然覆我啦!仲話想同我再了解深入啲,但已經隔左一年,點解可以一年後先至覆我,佢話佢太多訊息,所以而家先睇到覆我。
雖然一年後我都未有女朋友,但係我已經冇當初咁鍾意佢啦,如果佢一 ...
而家才了解都未遲,如果有緣,十年後都可以才一齊

有冇可能係一年前其實對你冇興趣,而家見無聊先揾你

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-9-23 12:26 發表

雖然一年後我都未有女朋友,但係我已經冇當初咁鍾意佢啦,如果佢一 ...
可能一年後佢仍未遇到,咪試吓囉

嗯,一年內換N個,現在輪到你啦。。。

比人玩到殘晒變左n手西,老左無人要搵你埋單

水泡味濃喎

引用:

連message 都唔睇你,心中都無你啦,無人可搵先搵你lol.

應該係設局屈交友app D傻仔俾人拉咗,係監獄覆唔到你

至少一年後有機會開帖

有d隔左五六年再揾返你,睬佢都傻啦,通常都不懷好意的

吹吹下水停左,完全無聯絡,無啦啦又send個咩新年快樂圖,煩

引用:

要去馬或放棄, 都可以搵到很多理由給她和給自己。

試一次約會, 才是真正比機會大家, 亦不會有甚麼損失。

做男人, 要大方!

呼之則來,揮之則去,見多兩次又已讀不回,之後過三年佢又無着落又揾你了,咁cheap做乜

仲有果d見完第一次後隔一個月再揾你果d人都唔洗理佢架,你唔係佢首選

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]