• 瀏覽: 13,448
  • 回覆: 66
  • 追帖: 2
話說有一日我係IG開左個post走左招PTGF,點知真係有條女走黎加我仲好似好心急想約我咁....
佢話佢兩個月之前冇番工所以等錢使.....
跟住某日晚上真係約左出黎開房....我諗佢原本對我印象幾好....但係唔知點解我嗰晚搞極都高潮唔到....可能體力唔夠....
之後就落去幫佢截的士...因為佢第二日要番工....做飲食的....咁佢臨走前都有對住我笑喎....

咁事後都有繼續傾計....雖然都覺得佢開始冇咩講....
我問佢點解臨尾要對住我笑....佢又話佢成日都係咁.....
直到我表明想再約佢之後.....佢就唔再覆我....
原本係講好左可以長約....不過睇黎佢對我太失望......
結果咁樣冇下次其實又好正常
咁fine之後兩個星期我都不斷有send DM過佢既....
有幾段直頭千字文.....但咁樣send法佢都竟然唔block我....電話又唔block(雖然冇用過wts搵佢).....
依一點我又覺得好奇怪....我有啲怕唔知幾時突然有一日佢會約我出黎.....
雖然我自己有種想覆桌既衝動......但係又覺得似乎大家唔再見面先係最好既決定......
然後原來佢目前仍然以一個女同志既身份自居.....佢上一任情人係個TB....

佢有一種令我抵擋唔住既誘惑.....時不時會諗起佢既肉體同埋幫我吹既畫面.....
我就黎死.....點樣可以抽離自己既記憶......而家積極搵緊第二條女取代佢....希望可以洗左自己既畫面.....

各位巴打絲打你地點睇.....特別係絲打們想聽多你啲你地既意見

補充依個女仔性經驗應該真係唔算好多....有好多好多未開發既地方。
我只係佢約既第三個男人...咁當然有機會佢同另外既男人都有翻約既。

繼續開帖咪冇事囉

引用:
原帖由 tfortest 於 2022-9-22 21:15 發表
繼續開帖咪冇事囉
開左啦不過開始被檢舉....IG冇將我啲post放去hashtag啦....

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 20:47 發表
話說有一日我係IG開左個post走左招PTGF,點知真係有條女走黎加我仲好似好心急想約我咁....
跟住某日晚上真係約左出黎開房....我諗佢原本對我印象幾好....但係唔知點解我嗰晚搞極都高潮唔到....可能體力唔夠....
之後就落去幫佢截的士...因為佢第二日要番工....做飲食的....咁佢臨走前都有對住我笑喎....

咁事後 ...
你唔知咩叫沉船架?
多D聽故啦。
記住,點放唔低都唔好有犯法念頭。

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-9-22 22:05 發表

你唔知咩叫沉船架?
多D聽故啦。
記住,點放唔低都唔好有犯法念頭。
咁我又唔會真係放唔低既....希望故事真係就咁完
雙魚座就係咁....容易感情氾濫....但要抽離又快過抽濕機......

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 22:19 發表

咁我又唔會真係放唔低既....希望故事真係就咁完
雙魚座就係咁....容易感情氾濫....但要抽離又快過抽濕機......
雙魚都會缺拖友?
要揾pt?

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 20:47 發表

咁事後 ...
俾多D$

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-9-22 22:30 發表

雙魚都會缺拖友?
要揾pt?
因為想試下食後生女滿足自己慾望呀

引用:
原帖由 留金對月 於 2022-9-22 22:32 發表

俾多D$
遲下再算...不過我有哂plan....暫時睇唔係錢問題

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 22:43 發表

遲下再算...不過我有哂plan....暫時睇唔係錢問題
小心沉船

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 22:40 發表

因為想試下食後生女滿足自己慾望呀
原來老司機。
仲意謂你係30樓下。
唔好意思,係我多口。

引用:
原帖由 留金對月 於 2022-9-22 22:45 發表

小心沉船
佢keep住唔覆我咪唔會.....加上我積極搵緊其他target

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-9-22 22:53 發表

原來老司機。
仲意謂你係30樓下。
唔好意思,係我多口。
又唔算老司機既....講食後生女都仲係新手今次可以當吸收經驗

介紹我可以嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]