• 瀏覽: 15,248
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
爽呀,垃圾廢青曱甴監躉,人又廢又冇腦又L窮,早死早著啦,哈哈哈

一劑幾錢

題目應該係用。

我愛上一隻雞易理解點。

求其搵個女人結婚先,再去玩,好玩好多架

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 22:19 發表

咁我又唔會真係放唔低既....希望故事真係就咁完
雙魚座就係咁....容易感情氾濫....但要抽離又快過抽濕機......
雙魚座駛乜搵ptgf ? 

要打猴痘針

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 20:47 發表
話說有一日我係IG開左個post走左招PTGF,點知真係有條女走黎加我仲好似好心急想約我咁....
佢話佢兩個月之前冇番工所以等錢使.....
跟住某日晚上真係約左出黎開房....我諗佢原本對我印象幾好....但係唔知點解我嗰晚搞極都高潮唔到....可能體力唔夠....
之後就落去幫佢截的士...因為佢第二日要番工....做飲食的....咁佢臨走前都有對住我笑喎....

咁事後 ...
唸咁多做咩,相約佢咪再傾好價錢囉

P咩撚 tgf 吖,咪又係雞,以為改個名好聽d就唔係雞咩

引用:
原帖由 小精靈傳心師 於 2022-9-22 20:47 發表
話說有一日我係IG開左個post走左招PTGF,點知真係有條女走黎加我仲好似好心急想約我咁....
佢話佢兩個月之前冇番工所以等錢使.....
跟住某日晚上真係約左出黎開房....我諗佢原本對我印象幾好....但係唔知點解我嗰晚搞極都高潮唔到....可能體力唔夠....
之後就落去幫佢截的士...因為佢第二日要番工....做飲食的....咁佢臨走前都有對住我笑喎....

咁事後 ...

引用:
原帖由 星升升 於 2022-9-23 09:37 發表
P咩撚 tgf 吖,咪又係雞,以為改個名好聽d就唔係雞咩
所以話你真係唔識的確唔係雞...絕對有分別

都係嗰句...每個人自己都有個價....到價就有唔到價都掰....
如果按住某啲版友既邏輯.....咁應該全世界女人都係雞啦

引用:
原帖由 liyatfan 於 2022-9-23 08:26 發表

唸咁多做咩,相約佢咪再傾好價錢囉
都有可能係吊我癮想睇下我會唔會出高啲價錢包月或者助養呱

研究過....原來佢係IG set我左做限制帳戶.....可能係方便佢做時間管理?
之前都係要覆我既時候就解限制.....覆完之後又轉番限制....

總之而家就冷佢一段時間先...咩都唔做住

你甘快就鐘意人

引用:
原帖由 9個平平貓奴 於 2022-9-23 11:40 發表
你甘快就鐘意人
咁唔算真係鍾意既只係佢令我有好多性幻想....而從未試過咁誇張....

🥹😬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]