• 瀏覽: 15,724
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
玩吓印水紙算啦!有得一二十年紋身化開一D都唔靚

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-9-22 14:40 發表

這更顯得女性真勇敢, 真有勇氣!
其實仲有一點講起黎帶點不雅嘅影響,
就係一旦某啲原因下拍左性感照甚至裸照並流出,
即使唔見樣, 熟人亦好容易透過紋身認得出係邊個.

紋身同紋文字有差沒有?????????

做奴隸嘅象徵

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2022-9-22 15:10 發表
做奴隸嘅象徵
唔係單邊乳環先係嗎?

引用:
原帖由 池塘中的金魚 於 2022-9-21 22:11 發表

香港女性遲了二十年才懂得擁有自己身體,可以替自己身體話事!
  紋身就係想表達呢樣野 ?

引用:
原帖由 中環肥肥神童 於 2022-9-22 15:00 發表
玩吓印水紙算啦!有得一二十年紋身化開一D都唔靚
我細細個玩過印水紙

但兒家D女女個D, 睇上去唔似印水紙.

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-9-22 09:26 發表

今時今日女性唔須要被男性眼光思想去束縛 !
長輩的眼光呢 ?

紋身=刺青,即以前犯人標記
現代小小,係可以接受嘅,但唔好紋上面啦,好肉酸。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-21 15:43 發表
 係迷貼紙黎嫁. 

第時著婚沙迷好型.
點會係貼紙呀

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2022-9-22 15:10 發表
做奴隸嘅象徵
方便打將認屍用

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-22 15:44 發表

長輩的眼光呢 ?
不單止長輩,是所有人。
香港女性一直被男權洗腦,由男人去批判應該和不應該。

西方女性早已經擺脫這種思維,她們紋身是表達自己的一種方式,男人睇唔順眼是不尊重,當然更不要遑論去欣賞女性了!

吾該統一D,吾好左青龍,右米奇,果D係塗鴉

引用:
原帖由 多明戈 於 2022-9-22 15:04 發表

其實仲有一點講起黎帶點不雅嘅影響,
就係一旦某啲原因下拍左性感照甚至裸照並流出,
即使唔見樣, 熟人亦好容易透過紋身認得出係邊個.
不要混淆視聽, 不雅照片被熟人看見, 是事主受到不道德的人雙重傷害。

引用:
原帖由 池塘中的金魚 於 2022-9-22 17:13 發表

不單止長輩,是所有人。
香港女性一直被男權洗腦,由男人去批判應該和不應該。

西方女性早已經擺脫這種思維,她們紋身是表達自己的一種方式,男人睇唔順眼是不尊重,當然更不要遑論去欣賞女性了!
香港男人毫無素質, 思維從沒有進步, 香港女性續漸解放, 學歷及賺錢能力超越男性。
小男人心態越來越嚴重。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]